Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ovo zanima sve zvezdaše

Njihovo mišljenje Delije mnogo cene: Evo ko treba da bude novi trener Crvene zvezde! (VIDEO)

Neki izlaz ne vide, neki se okreću realnim, neki malo manje realnim rešenjima. A kakvo je vaše mišljenje?
Objavljeno: 18:59h
foto: Marina Lopičić

A, ubedljivo najpesimističnije mišljenje dao je čovek koji će uvek ostati vezan za najlepši trenutak u istoriji srpskog klupskog fudbala.

- Ja bih najviše voleo kada bi se ovakvi Zvezda i Partizan ugasili i kada bi se na njihovim temeljima formirali novi klubovi u kojima ne bi bilo mesta za ove koji danas upravljaju zvezdom i partizanom. A, to su njihovi profesionalni navijači - istakao je legendarni Milojko Pantić, posle čijih novih reči se čini da se nebo nad Marakanom više nikada neće otvarati.

Kao dobro rešenje, još od momenta kada je Grof napustio kormilo srpskog velikana nameće se Matjaž Kek, trener koji je sa Rijekom dva puta igrao grupnu fazu Lige Evrope u periodu od 2013. godine do sad, a trenutno je u odličnoj poziciji i za uzimanje titule u Hrvatskoj. Da podsetimo, Dinamo je jedini šampion susedne zemlje još od raspada fudbalski daleko moćnije Jugoslavije.

- Kek je dobra priča ili baš ono što bi Zvezdi u ovom vremenu fudbalskih sveznalica trebalo. Ipak, imam utisak da je priča o njemu samo lepa želja jer je reč o ozbiljnom stručnjaku, koji ne želi da radi u neozbiljnom klubu - jasan je stručni konsultant i stalni gost emisije na SOS kanalu Total Soccer Odjeci.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.