Majstori uče Amerikance fudbalu: Đovinko i Drogba najbolje novajlije u MLS ligi! (VIDEO)

IZ EVROPE JE NAJBOLJA ROBA

Majstori uče Amerikance fudbalu: Đovinko i Drogba najbolje novajlije u MLS ligi! (VIDEO)

Nagrada za najboljeg "novajliju" u ligi severnoameričkog kontinenta, pripala je nekadašnjem napadaču Juventusa, dok je drugo mesto zauzeo "kralj sa Stamford Bridža"
Objavljeno: 21:58h

Kako je MLS liga blizu kraja, tako očekujemo da se neke zvezde evropskog fudbala poput Lamparda, Pirla, Drogbe i Đovinka odazovu pozivu evropskih klubova u toku pauze u SAD. Mesi i Ronaldo poklonite se kralju Drogbi, jer nikada nećete uraditi ono što je on! (VIDEO) Čelnicima Juventusa je jasno da su pustili igrača koji nikako nije trebao da napusti Torino. Sebastijan Đovinko ne samo da je najbolji igrač lige u kojoj se nalazi, već je za Toronto na 33 utakmice postigao 22 gola, od kojih su neki remek dela.

Sa druge strane, imamo legendu Čelsija, Didijea Drogbu
37 godina pokazao više nego sva tri napadača "plavaca" Premijer lige. On je na 11 mečeva za Montreal postigao isto toliko golova kanadskog prvoligaša.
Kada bi neki klub uspeo da "upari" dvojicu napadača tokom zime u Evropi dobili nesvakidašnje dobar tandem. Spekulacije uvek postoje, izvesno je da će obojica u nekim ligama starog kontinenta
ostanu u formi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.