POVRATAK NA MARAKANU! Vraća se Radonjić!
Marakana - dom fudbalera Crvene zvezde, Foto: Starsport©/Dimitrije Vasiljević

želi tutulu

POVRATAK NA MARAKANU! Vraća se Radonjić!

Radonjić spremna za Zvezdu!

Objavljeno:

Jedan od najtalentovanijih omladinaca Crvene zvezde - Mateja Radonjić se ove zime vratio trenažnom procesu nakon nešto više od pola godine pauze zbog povrede ukrštenih ligamenata.

- Povreda mi se desila na "Turniru prijateljstva" na Zlatiboru u junu prošle godine. U tom trenutku nije delovalo da će biti taj stepen povrede, ali sam to veče odmah krenuo sa roditeljima u Beograd kako bih snimio nogu. Posle dva dana sam saznao da ću morati na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata i svašta mi je prolazilo kroz glavu, bio sam negativan u startu, ali sam morao da se pomirim sa činjenicom da me čeka duga pauza. Porodica mi je, podrazumeva se, pružila najveću podršku, ali bih se zahvalio i saigračima i svima u klubu, pre svega direktoru Omladinske škole Crvene zvezde - Nikoli Jeliću - reči su Mateje Radonjića.

Mateja Radonjić - desno
Mateja Radonjić - desnofoto: crvenazvezdafk.com

Početkom marta, Radonjić je krenuo sa treninzima izvan ekipe, a iako nije želeo da obeća, najavio je kada bismo mogli da očekujemo njegov povratak na teren.

- Ne bih da preciziram datume kada ću odigrati prvu utakmicu ove sezone, radim iz dana u dan sve više i bolje, tako da ću u dogovoru sa stručnim štabom na čelu sa Nenadom Milijašem videti kada je pravo vreme da upišem prve minute u borbi za titulu Omladinske lige Srbije i nadam se da će to biti uskoro - zaključio je Mateja Radonjić.

Bonus video:

00:20

Delije na 172. večitom derbiju

(Espreso/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.