Tresla se gora, rodio se miš: Perez stao na žulj Ronaldu i objavio da Benitez ostaje trener Reala! (FOTO)

PREDSEDNIK REALA REKAO - MOŠA!

Tresla se gora, rodio se miš: Perez stao na žulj Ronaldu i objavio da Benitez ostaje trener Reala! (FOTO)

Prvi čovek "kraljevskog" kluba sazvao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj je obelodanio najbitniju informaciju za klub sa "Bernabeua" - Rafa Benitez ostaje trener Reala
Objavljeno:

Toliko priče o konferenciji koju je sazvao predsednik Reala Florentino Perez, a nije imalo ništa bombastično da se čuje, jer Rafael Benitez ostaje trener madridskog kluba. 11:1, 7:0, 7:1, 8:2, 7:2! Ponižavala je Barsa i ranije Real, ali su i Madriđani sramotili Katalonce! (VIDEO) - Imali smo sastanak uprave uz analizu situacije i shvatili da Rafa ima našu punu podršku i poverenje. On ima veliki potencijal i tek je počeo svoj posao u Madridu. Ako mu dozvolimo da ostane i radi, ispuniće svoje ciljeve - izjavio je predsednik Reala.

Fonet
Perez je demantovao priče da je Ronaldo taj koji želi da Benitez napusti klupu Reala, kao i sve ostalo u vezi sa njihovim sukobom. - Nije istina da Kristijano traži njegov odlazak. To što čitate u medijima su samo pokušaji da se destabilizuje ovaj klub, a ja to neću dozvoliti - poručio je Florentino "zlim jezicima". Prvi čovek madridskog kluba zamolio je navijače za strpljenje i podršku posle katastrofalnog poraza od Barselone u poslednjem "El Klasiku" 4:0. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.