"PAVLOVIĆA NISMO IZGUBILI, JER GA NIKADA NISMO NI IMALI!" Piksi stavio tačku na priču o talentu Bajerna (FOTO)
Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije, Foto: Starsport©

"Uradili smo sve..."

"PAVLOVIĆA NISMO IZGUBILI, JER GA NIKADA NISMO NI IMALI!" Piksi stavio tačku na priču o talentu Bajerna (FOTO)

Ima pasoš, imao je poziv selektora, ali najbitnija je treća stvar: da li imaš želju? I nije to laka odluka. Nema ljutnje, rekao je strateg "orlova"

Objavljeno:

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije oglasio se pred prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom.

Strateg "orlova" između ostalog govorio je i o talentovanom Aleksandru Pavloviću koji je izabrao Nemačku pre našeg nacinaolnog tima.

Aleksandar Pavlović na utakmici Darmštata i Bajerna iz Minhena
Aleksandar Pavlović na utakmici Darmštata i Bajerna iz Minhenafoto: BEAUTIFUL SPORTS/Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

- Njegovo ime je zapisano pre dve godine. Nije neko koga ne znamo. Nije imao seniorski staž. Došli smo u ovu situaciju da po meni ne treba da se ljutimo niti možemo. Pokušali smo sve. Sa ocem Dejanom smo od decembra u kontaktu, kasnije se uključio i njegov menadžer Diter Henes, a i sam Aleksandar. Bio sam spreman sada da ga zovem, ali po dogovoru koji smo imali ostavili smo da se to reši posle Evropskog prvenstva i to je to. Pretpostavljam da je pritisak bio veliki i da je Nagelsman morao da ga zove sad. Ne mislim da je tačna konstatacija: Izgubili smo Pavlovića. Jer ga nikada nismo ni imali. Uradili smo sve što smo mogli, ali jednostavno on je odlučio tako i poštujemo i želimo mu sve najbolje - rekao je Stojković.

Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije
Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medijefoto: Starsport©

Zaključio je priču o vezisti Bajerna iz Minhena.

- Ima pasoš, imao je poziv selektora, ali najbitnija je treća stvar: da li imaš želju? I nije to laka odluka. Nema ljutnje - istakao je Stojković.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso/V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.