BURA U SRPSKOM FUDBALU! Lalatović PROGOVORIO!
Nenad Lalatović, Foto: Profimedia

Žestoka konferencija

BURA U SRPSKOM FUDBALU! Lalatović PROGOVORIO!

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poraženi su na svom terenu sa 4:2 u 26. kolu superlige Srbije.

Trener Spartaka Nenad Lalatović, javno je progovorio o problemima u timu i rečima da je spreman da podnese ostavku izazvao novu buru u domaćem šampionatu:

- Ovom timu su danas falili i Ćalasan, otišli su Tanasijević, Vidaković, Bjelović... Nema tu nekog pravdanja, ko zna - možda i podnesem ostavku posle ove utakmice. Videću, još mi je vruća glava, ljut sam na igrače, ja takve stvari ne mogu da praštam. Kod mene igrač mora da ima disciplinu, bez obzira da li je TSC ili Crvena zvezda, kada igramo kod kuće moramo da odigramo mnogo bolje nego danas u prvom poluvremenu. Ovo nam je treći vezani poraz kod kuće, na strani igramo kao kod kuće. Protivnici kad dođu kod nas igraju lagano. Kao da moji igrači imaju neki pritisak, strah, to su neke stvari koje ja ne praštam.

Lalatović je potom otkrio i da ima ponude iz Superlige Srbije.

- Imam tu još nekih ponuda, čak i iz Superlige, imam i nešto iz inostranstva. Videću, dobro ću razmisliti ova dva dana. Imam još jednu ponudu iz inostranstva, koju sam dobio pre dva dana. Vruća mi je sad glava, neću puno da žurim, razmisliću dobro šta i kako dalje. Ako budem promenio klub, možda ću ostati u Superligi, a možda otići u inostranstvo.

Trener Spartaka je rekao i da je izuzetno ljut na igrače.

- Zbog prvog poluvremena sam jako ljut na svoje igrače, jer jednostano ne mogu tako da uđu u utakmicu, da ostavljaju daleko igrače, da ne dobijaju duele. Mi smo jedna ekipa na strani, potpuno druga kod kuće. Odregovali smo dobro na promenu formacije, isto što sam uradio i protiv Čukaričkog i odigrali jako dobro. Ljut sam sada, vruća mi je glava, videću šta i kako. Rekao sam igračima, moraju da odigraju, ne za mene, nego za sebe, ovo je jedan komšijski derbi i ne može onako da se odigra prvo poluvreme, ako želite da uete u plej-of - rekao je Lalatović na redovnoj konferenciji za medije posle meča.

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.