RADNIČKI POBEDIO ZVEZDU U BEOGRADU! Tako je ON rekao!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

iskrene reči

RADNIČKI POBEDIO ZVEZDU U BEOGRADU! Tako je ON rekao!

Direktno u rebra!

Objavljeno: 16:09h

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u nedelju od 16 časova u 26. kolu Superlige Srbije ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Pred ovaj duel svoje izlaganje imao i trener Radničkog, Feđa Dudić:

- Utakmica sa Zvezdom pruža nam priliku da se odmerimo sa jednom od najboljih ekipa u ligi. Da pretimo jednoj ekipi koja je igrala Ligu šampiona sa Mančester Sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom, i koju pritom niko nije nadigrao na stadionu Rajko Mitić, bilo bi suvišno, ali sam isto tako uveren da smo u stanju da pariramo Zvezdi u većem delu utakmice. Trenutna forma daje nam za pravo da se nadamo još jednom dobrom izdanju, pa ćemo videti šta će nam na kraju to doneti - započeo je Dudić.

Feđa Dudić
Feđa Dudićfoto: Starsport©

Meč u Kragujevcu između ova dva rivala završen je pobedom Zvezde od 4:3, ali je kasnije registrovan rezultatom 3:0 u korist crveno-belih zbog administrativnog propusta domaćina.

- Zvezda je kod prethodnog trenera Baraka Bahara igrala u formaciji 3-5-2, dok kod Vladana Milojevića igra 4-1-4-1. Takođe, Zvezda je od Milojevićevog dolaska na klupu dosta odgovornija u defanzivi, posebno pri izgubljenoj lopti, gde se sada brani sa daleko većim brojem igrača. Sve to iziskuje potpuno drugačiju pripremu utakmice sa naše strane. Mišljenja sam da za razliku od prethodne, u ovu utakmicu ulazimo fizički daleko spremniji, pa nam preostaje da se potrudimo da što bolje taktički odgovorimo protivniku - nastavio je perspektivni strateg.

Za kraj izlaganja naveo je da su njegovi izabranici već pobedili u Beogradu:

- Kada pogledamo neke stvari, mi smo već u samom startu pobednici jer nas Zvezda i njeni navijači nikada nisu tako ozbiljno doživljavali. To je velika dobit za nas, ali i obaveza da pokušamo da se predstavimo u što boljem svetlu - završio je Dudić.

Bonus video:

00:20

Delije na 172. večitom derbiju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.