UROŠ SPAJIĆ SE OGLASIO PRED DUEL SA RADNIČKIM IZ KRAGUJEVCA: Ponovo se dotakao derbija, Grobari će biti LJUTI!
Uroš Spajić a iza njega Naser Điga, Foto: FK Crvena zvezda

superliga srbije

UROŠ SPAJIĆ SE OGLASIO PRED DUEL SA RADNIČKIM IZ KRAGUJEVCA: Ponovo se dotakao derbija, Grobari će biti LJUTI!

Štoper Crvene zvezde Uroš Spajić govorio o susretu sa Kragujevčanima

Objavljeno: 17:54h

Partizan je poražen od Napredka iz Kruševca kod kuće 0:1, a taj kiks je uspela da iskoristi Crvena zvezda koja je savladala Radnički iz Niša i tako je zauzela čelo tabele.

Uroš Spajić, oglasio se pred duel sa Radničkim iz Kragujevca.

Želi da Crvena zvezda ostane do kraja kao prva na tabeli.

- Preuzeli smo prvo mesto i sve ide kako treba. Pobeđujemo i nadam se da ćemo nastaviti u tom maniru. Posebno me raduje što teško primamo golove i što smo čvrsti u odbrani. Znamo da kada je to slučaj, mnogo je lakše da se igra svaka utakmica. Iza nas je važna pobeda u Nišu, na izuzetno teškom gostovanju i to posle večitog derbija. Zaista nas je derbi emotivno iscrpeo, jer smo bili bolji rival, ali nismo pobedili. Ipak, u Nišu smo pokazali da je ostalo energije u nama i odigrali smo dobru utakmicu, te pobedili i vratili se na prvo mesto. Želim da tu i ostanemo - počeo je Spajić i osvrnuo se na narednog protivnika:

Uroš Spajić se raduje zajedno sa saigračima posle postignutog gola
Uroš Spajić se raduje zajedno sa saigračima posle postignutog golafoto: Starsport©

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica, protiv ekipe koja je hit prolećnog dela sezone. Imaju šest vezanih pobeda i to dovoljno govori o njima. Na nama je da budemo koncentrisani i motivisani, u šta ne sumnjam. Igramo pred našim navijačima, na Marakani, i tu smo uvek favoriti, bez obzira na protivnika. Daćemo sve od sebe da pobedimo.

Zahvalio se navijačima na podršci i nada se da će ih biti i na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca u što većem broju.

- Hvala im na ogromnoj podršći u večitom derbiju, a zatim i u Nišu. Nezgodan je termin bio, radni dan, padala je kiša, ali bez obzira na sve to - bili su uz nas. Nose nas, zaista su naša krila, i mnogo nam je lakše da igramo uz njihovu podršku. Uz svu zahvalnost, pozivam ih da u nedelju dođu u što većem broju. Poslednja je utakmica pred reprezentativnu pauzu i veoma bitna, tako da verujem da će se zvezdaši odazvati i doći u što većem broju da nas nose do nove pobede - zaključio je defanzivac Crvene zvezde.

Bonus video:

00:17

Treća koreografija Delija: Crvena zvezda!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.