DA LI ĆE MU SE OVO OBITI O GLAVU? Duljaj spreman za ŠOKANTAN EKSPERIMENT za derbi
Igor Duljaj, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

DA LI ĆE MU SE OVO OBITI O GLAVU? Duljaj spreman za ŠOKANTAN EKSPERIMENT za derbi

Odluka koja će razbesneti Grobare

Objavljeno: 17:28h

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Crvene zvezde u 172. "večitom" derbiju, a Igor Duljaj bi mogao da napravi veliko iznenađenje u startnoj postavi.

Kako prenosi "Mozzartsport" trener crno-belih razmišlja na iskusnog Izraelca Bibrasa Natha ostavi na klupi za rezerve.

Duljaj je minulih dana razmatrao opciju po kojoj bi derbi umesto Natha mogao da počne Denil Kastiljo, Ekvadorac angažovan na pozajmicu iz ukrajinskog Šahtjora.

Teško da bi se ovo svidelo samom Nathu koji je uvek i više nego motivisan protiv najvećeg rivala, a njegovo iskustvo u ovakvim mečevima može biti ključno.

Natho na meču protiv Crvene zvezde
Natho na meču protiv Crvene zvezdefoto: Starsport

Iskusni vezista je Zvezdi dao četiri gola u karijeri (tri u derbijima, jedan u Kupu) i prema mnogima zasužuje kapitensku traku za sve što je pružio u crno-belom dresu.

Procena stručnog štaba Partizana da će 172. večiti derbi biti i te kako zahtevan u fizičkom smislu i da je crno-belima potreban par bržih nogu na sredini terena kako bi izdržali trku sa aktuelnim prvakom države.

Ipak, verujemo da bi navijači u ovom slučaju uvek glasali za iskustvo, pa ćemo videti da li je Duljaj spreman za ovaj eksperiment.

Podsetimo, crno-beli ne mogu da računaju na Svetozara Markovića, pa će biti zanimljivo videti sa kojim sastavom će Duljaj krenuti meč.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

(Espreso/Mozzartsport/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.