FRAPANTNA IZJAVA BIVŠEG FUDBALERA: Ovim rečima je PONIZIO Ronalda!
Kristijano Ronaldo, Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

neverovatno

FRAPANTNA IZJAVA BIVŠEG FUDBALERA: Ovim rečima je PONIZIO Ronalda!

Ne znamo da li bi se složili fudbalski simpatizeri sa njim

Objavljeno:

Frank Lebef, bivši igrač Francuske reprezentacije, dao je jednu šokantnu izjavu, vezanu za Kristijana Ronalda.

I ako je Krisitjano u velikoj meri doprineo uspesima reprezentacije Portugalije, Lebef smatra da je njegovo vreme prošlo.

On tvrdi da Ronaldo nije više igrač za najveća takmičenja, pošto je 2023. izabrao da igra u Al Nasru iz Saudijske Arabije.

Kristijano Ronaldo, Gonsalo Ramoš, Fudbalska reprezentacija Portugala, Fudbalska reprezentacija Portugalije
foto: EPA/JOSE COELHO

Frank smatra da Kristijano nema mečeva na elitnom nivou u poslednje vreme da bi mogao da igra na tako važnom takmičenju kao što je prvenstvo kontinenta.

- Po meni, Portugal je jedan od kandidata za titulu. Mislim da mogu da osvoje Euro, ali samo ako Ronaldo ne bude igrao. Ne možete oduzeti ništa od toga što je uradio za fudbal samo zato što je rešio da igra u Saudijskoj Aabiji. Želim da mu se zahvalim što je sport podigao na drugi nivo, ali postoji kraj za svakoga - kaže Lebef.

Francuz je pomenuo i Ronaldovog velikog rivala, Lea Mesija.

- Ronaldo pravo da igra u Saudijskoj Arabiji, mada nisam siguran da mu je novac bio potreban. Nemam problem sa tim da igrači na kraju karijera igraju u manjim ligama za novac, isto se desilo sa Lionelom Mesijem. Obojica su bili fantastični igrači, ali su izabrali da više ne igraju na vrhunskom nivou i to moramo da poštujemo. Ne može se oduzeti ništa od toga što su dali fudbalu. Takmičenje njih dvojice učinilo je sport boljim i privlačnijim - kaže Lebef.

Bonus video:

01:23

UEFA DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU! Stručnjak o narušavanju suštine: Klubovi sa tradicijom neće moći da igraju vrhunski fudbal!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.