MILOJEVIĆEV ODGOVOR LAZETIĆU: "Degutantno"
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

u svom stilu

MILOJEVIĆEV ODGOVOR LAZETIĆU: "Degutantno"

Strateg Zvezde jasan na konferenciji za medije

Objavljeno: 19:37h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je govorio na konferenciji za medije nakon pobede nad TSC-om u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1.

Strateg crveno-belih je nahvalio rivala i kolegu Žarka Lazetića.

- Jedna jako dobra ekipa, pratio sam ih poslednih godina i njihov rad, kao i njihove utakmice u Ligi Evrope, apsolutno imaju plan i znaju šta hoće, pripremljeni su za svaku utakmicu. Tražili smo modalitete kako će TSC da izađe, sa jasno prepoznatljivom igrom. Dosta mladih grača koji su mnogo napredovali, većinu poznajem. Lazetić da nastavi ovim putem - rekao je Milojević.

Zahvalio se navijačima Crvene zvezde koji su došli u Bačku Topolu.

FK Crvena zvezda, FK TSC Bačka Topola, Superliga Srbije
foto: Starsport©

- Znali smo da će meč biti težak, TSC je jako opasan. Promenili su malo stil igre, obično izađu agresivno od prvog minuta, mislim da smo uspeli da ih osujetimo u našem planu igre. Vraćamo se kući sa tri boda. Čestitam našim vernim navijačima koji su popunili stadion. Želim Lazetiću sve najbolje u daljem radu i da ostvare svoje ciljeve - istakao je Milojević.

Doživela je Crvena zvezda peh, odnosno dva u prvom poluvremenu, kada su sa terena morali da izađu Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić, koji bi mogli i da propuste večiti derbi sa Partizanom narednog vikenda.

- Imali smo dve iznuđene izmene, videćemo šta će biti sa Dragovićem i Lučićem. U nastavku sam rekao mojim igračima da moraju da izdrže i pokažu karakter, da izdržimo što više možemo, da bi došli do nekih optimalnih minuta i tako dođemo do izmena - rekao je Vladan Milojević.

FK Crvena zvezda, FK TSC Bačka Topola, Superliga Srbije
foto: Starsport©

Na pitanje pristunih novinara o suđenju na današnjoj utakmici, Milojević je odgovorio u svom stilu.

- Taj neki rat koji se vodi da je neko ugrožen, neko nije, malo sam umoran, nisam hteo ni ovde da pričam o tome. Malo je degutantno, hajde da pričamo o fudbalu. Mi imamo Krasoa koji je prvak Afrike, TSC ima odlične igrače, Stojić, Jovanović - naglasio je Milojević.

Njegov kolega Žarko Lazetić je ipak nakon meča imao zanimljiv komentar, a samo se može naslutiti šta je mislio.

Bonus video:

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.