DELIJE ČEKALE I DOČEKALE: Vladan Milojević ima SJAJNE VESTI pred "večiti" derbi!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

KONAČNO

DELIJE ČEKALE I DOČEKALE: Vladan Milojević ima SJAJNE VESTI pred "večiti" derbi!

Da li on može da bude "x" faktor crveno-belih?

Objavljeno: 17:32h

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16.00 gostuju ekipi TSC-a, u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević neće kalkulisati u Bačkoj Topoli, iako ne naredni vikend na programu "večiti" derbi.

On je potvrdio da će Aleksandar Katai konkurisati za meč, a svi se nadaju na bude "onaj pravi" protiv Partizana.

- Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone... Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav - rekao je Milojević.

Govoreći o timu iz Bačke Topole, Milojević je naveo da je snaga te ekipe u kolektivu.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Starsport©

- Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača- rekao je Milojević.

On je pohvalno govorio o Šerifu Endiajeu.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači - rekao je Milojević.

- Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni - dodao je on.

Šerif Endiaje
Šerif Endiajefoto: Starsport©

Milojević je naveo da je zadovoljan igrom svojih izabranika, ali i da ima prostora za napredak.

- Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima - rekao je trener Zvezde.

Zvezda ovaj meč dočekuje kao druga na tabeli sa 55 bodova, odnosno sa bodom manje od Partizana, dok je TSC treći sa 46 bodova na svom kontu.

Bonus video:

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.