"AKO TREBA PARKIRAĆEMO DVA AUTOBUSA!" Zanimljiva poruka Lazetića pred Zvezdu
Žarko Lazetić na utakmici Crvene zvezde i TSC-a u Beogradu, Foto: Starsport©

"IMAMO DOSTA PROBLEMA"

"AKO TREBA PARKIRAĆEMO DVA AUTOBUSA!" Zanimljiva poruka Lazetića pred Zvezdu

Za nas je predstojeći meč veliki motiv i prilika koju jedva čekamo, rekao je između ostalog strateg kluba iz Bačke Topole

Objavljeno: 11:17h

Žarko Lazetić, trener TSC-a izneo je očekivanja pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u subotu od 16 časova u 23. kolu Superlige Srbije

- U poslednje tri utakmice se videlo da Zvezda golove postiže na različite načine i da im je uspelo da implementiraju novine u igru. Pedantno spremaju svaku utakmicu, drugačije pristupaju timovima, adaptiraju se i prilagođavaju protivniku. Za nas je predstojeći meč veliki motiv i prilika koju jedva čekamo - počeo je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Nastavio je o meču koji će biti odigran u Bačkoj Topoli.

- Trenirali smo izvanredno, imali smo dva dobra defanzivna treninga što je veoma važno pred meč sa Zvezdom. Verujem da ćemo se uspešno braniti, ali pre svega ćemo želeti da napadamo da imamo loptu u posedu i nametnemo svoju igru. Očekujem da kad budemo trebali da se branimo svi, nas deset, ako treba i dva autobusa da parkiramo - parkiraćemo dva autobusa. Protiv Zvezde je to uvek komplikovanije i sa određenom nervozom i nadam se da nas pun stadion i značaj utakmice neće sputati, već motivisati da pokažemo ono najbolje što znamo. Zadovoljan sam timom, načinom na koji se nose sa pritiscima. Mi imamo našu internu tabelu na kojoj nismo tako dobro pozicionirani i pred sebe smo, u ovoj polusezoni, postavili mnogo visokih ciljeva. Ovo nam je velika prilika i mada se pripremamo kao i za svaki drugi duel i želimo da budemo najbolji mogući pa da vidimo za šta je to dovoljno protiv sjajne Crvene zvezde - kaže Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Svestan je da su večiti rivali favoriti pred svaku utakmicu, ali da bi voleo da bez obzira na to fokus ove bude samo na fudbalu i na igračima.

- Predstojeća utakmica je Zvezdi veoma bitna u borbi za titulu, ali i nama je veoma važna jer smo u ovom momentu bliži Partizanu i Zvezdi nego što su drugi timovi nama. Možda to nije bilo očekivano, pogotovu što smo imali opterećenje Evropom, ali to je realnost koju svi moramo da prihvatimo, da istrajemo i vidimo da li i u ovoj sezoni možemo da pomerimo još neku granicu - rekao je Lazetić.

Žarko Lazetić
Žarko Lazetićfoto: Starsport©

Osvrsnuo se i na zdravstveni bilten.

- Nedostajaće nam nekoliko igrača, pre svega Ćalušić koji je imao intervenciju koja je prošla dobro i očekujemo da će se za mesec dana vratiti na teren. Cvetković će zbog povrede medijalnog ligamenta u poslednjim minutima utakmice u Pančevu odsustvovati nekoliko nedelja. Stojić je dobio četvrti karton, Šoš je imao manju intervenciju, Vlalukin se oporavlja posle bolesti, tako da ini oni neće igrati u subotu. Imamo dosta problema, ali navikli smo na takve situacije. I prošle polusezone smo u meč protiv Zvezde ušli bez nekoliko standardnih igrača pa se završilo dobro po nas (1:1). Srećom ostali su dobro trenirali i biće to prilika da neki fudbaleri dobiju veću šansu i pokažu da su sa pravom tu - zaključio je Lazetić.

Bonus video:

00:28

Druga koreografija Delije: Beograd!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.