POKETINO NE VERUJE PETROVIĆU? Čelsi prodaje Sančeza, ali dovodi golmana iz komšiluka ili Španije (FOTO)
Đorđe Petrović, Foto: EPA/ DANIEL HAMBURY

PROBLEM ZA SRBINA

POKETINO NE VERUJE PETROVIĆU? Čelsi prodaje Sančeza, ali dovodi golmana iz komšiluka ili Španije (FOTO)

Ostaje da se vidi kome će Maurisio Poketino, trener "plavaca" dati prednost u nedelju od 16 časova u finalu Liga kupa Engleske protiv Liverpula

Objavljeno: 20:08h

Đorđe Petrović bio je deo Espreso ankete u izboru za prvog golmana fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nekadašnji čuvar mreže Čukaričkog i Nju Inglanda briljirao je na golu Čelsija u derbiju 25. kola Premijer lige protiv Mančester sitija.

Đorđe Petrović na utakmici Mančester sitija i Čelsija
Đorđe Petrović na utakmici Mančester sitija i Čelsijafoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na najbolji način je iskoristio povredu Roberta Sančeza i ustalio se u startnih 11 "plavaca" pošto je navodno Špancu "isteklo vreme."

Pouzdani izvori sa Ostrva tvrde da je momak iz Kartahene na transfer listi u slučaju prave ponude, ali razlog nisu odlične partije 24-godišnjaka.

Robert Sančez
Robert Sančezfoto: EPA/DANIEL HAMBURY

Zanimljivo da bi mogao da ode posle samo godinu dana pošto je letos došao iz Brajtona u transferu vrednom 28.000.000 evra.

Čelsi opet planira da dovede jako ime između stativa, a mete su Aron Ramsdejl iz Arsenala i Giorgi Mamardašvili iz Valensije.

Ostaje da se vidi kome će Maurisio Poketino, trener "plavaca" dati prednost u nedelju od 16 časova u finalu Liga kupa Engleske protiv Liverpula.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.