FUDBALER (22) IZBODEN NA SMRT! Užasne vesti obišle region!
Fudbalska lopta, ilustracija, Foto: AP

tragedija

FUDBALER (22) IZBODEN NA SMRT! Užasne vesti obišle region!

Ubijen fudbaler u Splitu

Objavljeno: 13:39h

Užasne vesti stižu iz Hrvatske! Mladi fudbaler A.R koji je imao samo 22 godine je izboden u Splitu i nažalost je podlegao povredama.

Njega su na popularnom Mažuranićevom šetalištu noževima izbola dvojica muškaraca koji su ubrzo potom i uhapšeni.

Mladić (22) je uboden nožem u grudi, hitno je prebačen u KBC Split, međutim, povreda je bila kobna i preminuo je oko 1.20 sati.

Portparloka PU splitsko-dalmatinske Željka Radošević kazala je da su dve osobe uhapšene nakon što je policija, odmah po dojavi o događaju, započela potragu za počiniteljem.

Istakla je da je u službene prostorije dovedeno više osoba, od kojih su dve uhapšene u vezi s ubistvom.

Nož, ilustracija
Nož, ilustracijafoto: Profimedia

Načelnik Hitnog bolničkog prijema KBC-a Josip Krnić rekao je novinarima da je 22-godišnjak s teškom ubodnom ranom u predelu grudi doveden u Hitnu pomoći bez vitalnih znakova. Pristupili su odmah reanimaciji, ali bezuspešno te su nakon 45 minuta proglasili smrt.

Prema pisanju medija, policija je privela trojicu braće, od kojih je jedan nakon gurkanja otišao po nož u stan i zadao više rana mladiću.

Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja, javlja Dalmatinski portal.

Bonus video:

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/Dalmatinski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.