DELIJE NA NOGAMA: Nemilosrdni GOLGETER se VRAĆA na Marakanu?
Stadion Crvene zvezde, Foto: Starsport©/David Damnjanović

špic

DELIJE NA NOGAMA: Nemilosrdni GOLGETER se VRAĆA na Marakanu?

Sve će biti poznato u narednim danima

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu Superlige Srbije na Marakani će dočekati Čukarički.

Ekipa sa Banovog Brda bi na tom meču mogla da bude pojačana igranjem Milana Pavkova, koji je nedavno potpisao ugovor sa klubom.

Bivši našadač Crvene zvezde otkrio je da li postoje šanse da se već ovog vikenda vrati na Marakanu i zaigra po prvi put u dresu Čuke.

Milan Pavkov
Milan Pavkovfoto: FOTO: FK Čukarički

- Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren - rekao je on i dodao:

- Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima.

Podsetimo, Pavkov je član Zvezde bio od 2017. do 2022. godine, a najviše se pamte njegova dva pogotka protiv Liverpula u grupnoj fazi Lige šampiona.

Nema sumnje da će ga Delije dočekati na pravi način, ukoliko bude u timu za meč protiv Crvene zvezde.

Bonus video:

08:49

ZVEZDA ODAVNO NIJE IMALA TAKVOG IGRAČA, DAO JE DUŠU JUČE Eksperti saglasni: Klub ima budućnost, ali mladi NE ZNAJU AZBUKU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.