BOMBA U KRAGUJEVCU: Radnički doveo egzotično pojačanje!
Fudbaleri Radničkog na utakmici, Foto: Starsport©

u pitanju je napadač

BOMBA U KRAGUJEVCU: Radnički doveo egzotično pojačanje!

On je zamena za Činedua

Objavljeno:

Radnički iz Kragujevca je fantastično krenuo u drugi deo sezone, slavili su dva puta na „Čika Dači“. Danas je savladan i direktan konkurent za plasman u Evropu, ekipa Vojvodine sa 2:1 uz odličnu igru u većem delu meča.

Ipak, Šumadinci ostaju bez Nigerijca Činedua, fantastičnog napadača koji je bio odličan u dresu Radničkog, on nastavlja karijeru u Kini, a novo pojačanje ovog kluba biće kolumbijski fudbaler Dilan Ortiz.

Ovaj fudbaler je raskinuo ugovor sa ekipom Slaven Belupo, za koji nije uspeo da postigne gol sedam meseci, a od njega se očekuje da u nastavku sezone, konkuriše za mesto u napadu, zajedno sa takođe novim fudbalerom kluba, Pavlom Iveljom, koji je danas dobio šansu od Feđe Dudića.

Milan Vidakov je povređen i teško da ćemo ga gledati skorije na terenu, pa je i to razlog dovođenja još jednog napadača…

Inače, Ortiz je fudbaler koji je dobro upoznat sa dešavanjima u srpskom fudbalu, bio je član Čukaričkog, potom i Mačve i Proletera. Nosio je i dres Ufe. Visinom donekle i podseća na Činedua, pa možemo slobodno reći i da se od njega očekuje da uđe u njegove kopačke, što je izuzetno težak zadatak.

Bonus video:

00:09

Jeziva scena, dvojica muškaraca igraju fudbal na groblju Lešće

(Espreso/Iva krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.