MILOJEVIĆ OTKRIO DA JE VAŽAN ŠRAF ZVEZDE POVREĐEN! Otvorio srce nakon pobede nad Pazarcima!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

iskren

MILOJEVIĆ OTKRIO DA JE VAŽAN ŠRAF ZVEZDE POVREĐEN! Otvorio srce nakon pobede nad Pazarcima!

Ništa nije sakrio

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na teškom gostovanju ekipu Novog Pazara sa 3:0 u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević izneo je svoje impresije nakon ubedljivog trijumfa svog tima na stadionu kraj Jošanice:

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Starsport©

- Zahtevna utakmica kao što smo i očekivali. Znamo da je teško igrati u Novom Pazaru i da imaju kvalitetan tim. Treba pohvaliti šefa stručnog štaba i mog bivšeg kapitena Igora Matića na jasnoj viziji šta želi, ali i njegovog prethodnika Sinišu Dobrašinovića. Novi Pazar zaslužuje to mesto na kom jeste, a na nama je da se spremimo za Čukarički, jer u prvih pet kola imamo sve utakmice sa ekipama iz gornjeg dela tabele koje žele Evropu. Bilo je nedostataka koje ćemo analizirati, ali smo se dobro pripremili za utakmicu i od početka smo ispunili ono što je bio plan. Prvenstvo je veoma zahtevno.

Govorio je i o izmenjenoj formaciji u odnosu na prošlu utakmicu.

- Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno - istakao je Milojević.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.