LEGENDA HRVATSKE DOBILA OTKAZ! Više nije selektor, jer navija protiv Dinama iz Zagreba (VIDEO/FOTO)
Robert Jarni (broj 17) u dresu reprezentacije Hrvatske, Foto: PHILIPPE HUGUEN / AFP / Profimedia

BURA U KOMŠILUKU

LEGENDA HRVATSKE DOBILA OTKAZ! Više nije selektor, jer navija protiv Dinama iz Zagreba (VIDEO/FOTO)

Bruno Petković, napadač "modrih" poručio je osvajaču bronzane medalje na Mundijalu 1998. godine da je klovn zbog svoje izjave

Objavljeno: 17:09h

Robert Jarni (55), nekadašnji reprezentativac Hrvatske otpušten je sa mesta selektora "kockastih" do 17 godina, a razlog za otkaz je bizaran.

Za sve je kriva najava dvomeča Betisa i zagrebačkog Dinama u šesnaestini finala Lige konferencija (prvi meč u četvrtak od 21 čas u Sevilji).

- Pa, nego za koga ću da navijam? Betis je, ipak, moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam ko bi to mogao da mi zameri. Uz to, ja sam i hajdukovac u srcu - rekao je Jarni u izjavi za španske medije.

Robert Jarni (broj 17) u dresu reprezentacije Hrvatske
Robert Jarni (broj 17) u dresu reprezentacije Hrvatskefoto: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP / Profimedia

Odmah posle toga usledile su oštre reakcije, a jedan od onih koji je bio više nego direktan je i Bruno Petković, napadač "modrih."

- Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klovn. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klovni. Slobodno to napišite. Čovek koji navija protiv hrvatskog kluba u Evropi, a Hrvat je, to je klovn - istakao je Petković.

Na kraju je usledila i reakcija Fudbalskog saveza Hrvatske koji je odlučio da razreši dužnosti osvajača bronze na Mundijalu 1998. godine.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.