I NAD PRINCOM IMA CEZAR: Sad mu i Zaneti gleda u leđa, ali znate li koga Toti nikada neće prestići? (VIDEO)
Foto: Reuters

RIM mu se ipak KLANJA

I NAD PRINCOM IMA CEZAR: Sad mu i Zaneti gleda u leđa, ali znate li koga Toti nikada neće prestići? (VIDEO)

Iako najava kraja njegove karijere i nije bila onakva kakvoj su se pojedini fudbalski sladokusci nadali, o Rominom najvernijem ratniku mora da se piše isključivo u superlativima
Objavljeno:

Kada je kao izmena ušao na teren u Derbiju dela Kapitale sa Laciom, Frančesko Toti je upisao svoj 616. nastup za Romu i na taj način napravio novi svojevrstan podvig...

Novi sportski direktor Rome Monći saopštio je da će legenda "vučice" i italijanskog fudbala Frančesko Toti na kraju sezone otići u penziju, što je pojedine fudbalske sladokusce pomalo iziritiralo, ali o najvernijem Rominom ratniku mora da se piše samo u superlativima.

Taj 616 nastup po mnogo čemu bio je važan, a ponajviše zbog toga što je tako nekrunisani Princ Rima preskočio legendarnog Havijera Zanetija na večnoj listi Serije A. Interov univerzalac nakupio je "svega" 615.

Ali, iako je uspeo da uradi nešto toliko veliko, znate li na kom je Toti mestu kada se krene kroz istoriju italijanske najjače lige? Koliko ljudi ima više nastupa od njega i po svemu sudeći, imaće zauvek?

Pred vama je spisak od 10 igrača koji su odigrali najviše utakmica, bilo u jednom ili više dresova u Seriji A:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.