PRST U OKO "VEČITIMA": ''Nikada ne bi mogao da nastupam za Zvezdu ili Partizan!''
Mirko Topić, Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

PRST U OKO "VEČITIMA": ''Nikada ne bi mogao da nastupam za Zvezdu ili Partizan!''

Obrazložio je svoj stav

Objavljeno: 12:42h

Mirko Topić, mladi srpski fudbaler, koji nastupa za portugalskog prvoligaša Famalikao, otkrio je zašto nikada nije nastupao za Crvenu zvezdu ili Partizan.

Defanzivni vezista, letos je svojim transferom doneo veliki profit Vojvodini, u vidu milionskog obeštećenja.

Pružao je odlične partije u dresu novosadskog tima, te su oko na njega bacili razni klubovi.

Dok je bio u srpskom fudbalu, kaže da je imao ponude Crvene zvezde i Partizana, ali da nije želeo da igra za večite rivale.

Mirko Topić
foto: Starsport©

U razgovoru za "Sport klub" otkrio je i zašto:

- Bilo je interesovanja i konkretnih ponuda sa obe strane Topčiderskog brda, ali ja sam prelazak iz Vojvodine u Zvezdu ili Partizan doživljavao kao izdaju. Mnogo igrača pre mene je otišlo iz Vojvodine u inostranstvo i napravilo karijeru, možda je lakše iz Beograda realizovati transfer van zemlje jer si češće prisutan u Evropi, ali ja kao Novosađanin koji je u Vojvodini od desete godine to nikad ne bih mogao da uradim - objasnio je Topić.

Mirko je priznao da se nada pozivu selektora reprezentacije Srbije i da bi nastup za državni tim bila kruna njegove karijere.

- Poziv u reprezentaciju i nastup na Evropskom prvenstvu bi bila kruna moja karijere. Logično je da razmišljam o tome, ali nisam opterećen. Svestan sam da još nisam u nekom velikom klubu, ali znam i da predano radim i siguran da moje igre neće proći nezapaženo. Ubeđen sam da ću jednog dana i biti pozvan, ali kada, to je teško reći - kaže Topić.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso/Sportklub/Prenela I.K)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.