RONALDA ŽENA VARALA SA SAIGRAČEM! Razveo se, a potom je uradio nešto neočekivano...
Ronaldo de Lima u emisji, Foto: ronaldo/printscreen

šou

RONALDA ŽENA VARALA SA SAIGRAČEM! Razveo se, a potom je uradio nešto neočekivano...

U životu nije imao sreće sa ženama i sa povredama

Objavljeno:

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo Luis Nazario de Lima (47) u životu nije imao sreće samo sa dve stvari: sa povredama i ženama. Tako je u julu prošle godine treći put stupio u brak, ovoga puta sa manekenkom Selinom Loks koja je od njega mlađa 14 godina. Ipak, održao je dobar odnos i sa bivšim ženama - kao da je policajac sa Petlovog brda - pa su Milen Rodrigez i Marija Beatriz poželele sreću u novom braku.

Posebno dobar odnos Ronaldo i dalje ima sa Milen, s kojom je u braku bio od 1999. godine, nakon što su saznali da će postati roditelji. Bili su zajedno četiri godine i razveli su se kada je fudbaler uhvatio suprugu da ga vara, ni manje ni više nego sa drugim fudbalerom - i to saigračem iz Intera.

Prema navodima medija iz tog doba, Milen je počela da vara Ronalda dok je u Interu imao problema sa povredom kolena,a ta je tu bilo istine najviše govori informacija da je nakon razvoda ozvaničila vezu sa Holanđaninom. U to vreme njih dvojica više i nisu bili saigrači, Ronaldo je u leto 2002. godine otišao u Real Madrid, dok je Sedorf postao fudbaler Milana, pa je i ova "neprijatna" tema otišla sa njihovim promenama klubova.

Interesantno, njih dvojica su 2007. godine ponovo postali saigrači u Milanu, ali su burnu prošlost ostavili za sobom i Ronaldo je oprostio Sedorfu što mu jee "išao iza leđa". U međuvremenu je Milen nastavila da "lovi" fudbalere i u vezi je sa bivšim igračem Andreom Luizom, nekadašnjim članom Pari Sen Žermena.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.