Nikada ne bih došao u Srbiju da sam znao! SUROVE reči igrača Partizana posle svega što se desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/PartizanTV

rekao svoje

Nikada ne bih došao u Srbiju da sam znao! SUROVE reči igrača Partizana posle svega što se desilo! (VIDEO)

Da li su fudbaleri Partizana pokolebani posle svega
Objavljeno:

Povratnik u srpski fudbal Mohamed El Monir progovorio je o svojim utiscima vezanim za domaće prvenstvo i dešavanjima u njemu...

PUTOVANJE U SLAVNU PROŠLOST JUGO KOŠARKE: Naši klubovi su 25 puta igrali završnicu Evrolige! (VIDEO)

Momak koji je svojevremeno prikazivao fantastične partije u dresu bivšeg superligaša iz Jagodine vratio se prethodne zime u Srbiju i stavio potpis na ugovor sa Partizanom. Libijac je upisao prethodne nedelje dva nastupa za crno-bele u duelima sa Vojvodinom ali je zbog lakše povrede morao na kraću pauzu.

JAOOOO, MAJKO MILA! Partizan igrao u hali gde je KOŠ NAKRIVLJEN!!! (FOTO) - Bilo je malo problema zbog povrede ali, hvala Bogu, nije ništa strašno. Pauzirao sam dva dana, a onda sam počeo da radim individualno po posebnom programu. Nadam se da ću biti spreman posle utakmice sa Javor Matisom - kazao je El Munir.

Nezapamćen SKANDAL u Srbiji! Ono što se desilo u Prvoj ligi svet NIKADA NIJE VIDEO! Povreda nije ozbiljnije prirode i više je rezultat činjenice da je El Munir u pet dana odigrao dve utakmice visokog intenziteta nakon duže pauze.

Nakon razgovora o svojoj trenutnoj formi Muhamed El Munir se izvinio portparolki FK Partizan i zamolio da mu dozvoli da kaže nekoliko reči o stvarima koje se tiču dešavanja u srpskom fudbalu.

Nije štedeo teške reči...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.