PETKOVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO BJELICI: On je napadač i navijač Partizana, sve što je rekao je laž!
Nikola Petković dok je nosio dres Crvene zvezde na jednom od večitih derbija protiv Partizana, Foto: Starsport©

odgovor

PETKOVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO BJELICI: On je napadač i navijač Partizana, sve što je rekao je laž!

Ponovo se oglasio, ovog puta saopštenjem za javnost

Objavljeno:

Srbiju je šokirala užasna scena u jednoj dečijoj igraonici u ponedeljak kada su se sukobili bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković i bivši košarkaš crveno-belih Nemanja Bjelica.

Petković je, nakon što je nekadašnjem šampionu NBA lige pretio makazama, priveden, a potom i pušten da se brani sa slobode.

Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelicafoto: Starsport©

On se sada oglasio, a saopštenje prenosimo delimično, uz redakcijske izmene.

- Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnut već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnostvo njegvih poruka u kojima mene vredja bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti :)

Hvala Puno!

Nikola Petković - stoji u saopštenju nekadašnjeg igrača Zvezde.

Bonus video:

01:30

Napadnut Nemanja Bjelica

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.