DULJAJ GA NE ŽELI, A PARTIZAN GA PONUDIO TURCIMA! Crno-bele uskoro napušta još jedan igrač (FOTO)
igor Duljaj, Foto: Starsport©

NOVI odlazak?

DULJAJ GA NE ŽELI, A PARTIZAN GA PONUDIO TURCIMA! Crno-bele uskoro napušta još jedan igrač (FOTO)

Otpisani je u grupi igrača koji su teret na budžetu, a ne igraju

Objavljeno:

Mihajlo Ilić zvanično je predstavljen u Bolonji u petak, a nekoliko dana ranije u sredu je Kristijan Belić promovisan kao novi fudbaler AZ Alkmara.

Partizan ima veliki broj ponuda za najboljeg fudbalera Mateusa Saldanju, a voleo bi da se reši pojedinaca koji su teret na budžetu, a ne igraju.

Takav status ima Siniša Saničanin, a prema saznanjima Informera, 30-godišnjak je ponuđen jednom turskom klubu.

- Prethodnih dana uprava Partizana bila je u čestom kontaktu sa ljudima iz Konje, zbog transfera Kvinsija Meniga. Iskoristili su to ljudi iz Humske da pokušaju da im prodaju još jednog igrača. Reč je o Siniši Saničaninu. On se trenutno nalazi na pripremama na Kipru, mada treneru Igoru Duljaju nikako nije prva opcija za štopera. Zbog toga bi voleli da ga prodaju i makar se reše njegove plate koja iznosi oko 300.000 evra - objašnjava izvor Informera.

Siniša Saničanin (levo) na utakmici Partizana i Grafičara
Siniša Saničanin (levo) na utakmici Partizana i Grafičarafoto: Starsport©

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine ove sezone odigrao je šest utakmica u svim takmičenjima, a ugovor mu ističe 30. juna 2024. godine.

- Ovo je poslednja prilika da klub zaradi na tom igraču, jer će na leto biti slobodan u izboru nove sredine. Međutim, ni sad ne bi insistirali na visokom obeštećenju. Možda bi ga pustili i za džabe, ako se klub i igrač dogovore. Dobit je što ne bi morali da mu daju platu. U polusezoni za nama napravio je nekoliko grešaka i verovatno neće mnogo igrati i ako ostane. Svima bi bilo u interesu da ode - zaključio je izvor Informera.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso/Informer/J.N/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.