SADA I ZVANIČNO: Partizanovo dete u Seriji A! (FOTO)
Mihajlo Ilić, Foto: Starsport©

VELIKI KORAK

SADA I ZVANIČNO: Partizanovo dete u Seriji A! (FOTO)

Mlada nada srpskog fudbala se oprostila od crno-belih

Objavljeno: 11:24h

Mladi srpski fudbaler Mihajlo Ilić je predstavljen u italijanskoj Bolonji gde je stigao iz Partizana.

Ilić je sa Bolonjom potpisao ugovor do 2028. godine.

- Koliko god da je teško, jer sam kao dete došao u Partizan, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i ostvarenje još jednog fudbalskog sna. Pratim Seriju A i radujem se što ću moći da učim, napredujem i da svojim partijama pokažem zašto je moj Partizan veliki klub - rekao je Ilić, prenosi klub.

On je zahvalio svima u Partizanu, upravi i treneru Igoru Duljaju što su mu ovim transferom omogućili da napravi korak više u svojoj karijeri.

- Nakon dve prelepe godine u prvom timu i šest godina u omladinskoj školi, došao je dan da odem u neki, možda trenutno, bolji klub, i da se oprobam u boljim ligama... Očekivao sam da će doći taj dan, ali sve se previše brzo izdešavalo - u dan ili dva - rekao je Ilić.

- Već sutra putujem i krećem u novu sredinu, novi početak. Sigurno je da će mi ovde svi nedostajati - saigrači, stručni štab, Teleoptik, ali fudbal je takav i moramo da se priviknemo - dodao je on.

Rekao je kako mu se ispunila želja da zaigra u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde.

- Dočekao sam ga i pobedili smo, završili smo na na prvom mestu i napravili smo jednu lepu priču. Žao mi je što na neki način ostavljam igrače, ali im želim sve najbolje, zato što bih ja najviše voleo da na leto dođem ovde kako bismo proslavili titulu - istakao je Ilić.

Podsetimo, Partizan je prodao Ilića za 4.5 miliona evra uz milion kroz bonuse i deset odsto novca od narednog transfera.

Bonus video:

01:40

Jovanović: Partizan je veliki klub i mora da se poštuje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.