PRLJAVO I DŽUKAČKI: Kad su videli da gube, igrači PSŽ-a su počeli da gaze, tuku i divljački lome protivnike! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Bilo je to čisto prebijanje

PRLJAVO I DŽUKAČKI: Kad su videli da gube, igrači PSŽ-a su počeli da gaze, tuku i divljački lome protivnike! (VIDEO)

Nikako nisu uspeli da se pomire sa porazom Kavani, Mota, Matuidi i Di Marija
Objavljeno:

Pari Sen Žermen se porazom od Nice vrlo verovatno oprostio od pete uzastopne šampionske titule u Francuskoj, a njegovi igrači su pokazali na tom meču da ne umeju da prihvate poraz.

Duel drugoplasiranog i trećeplasiranog tima Lige 1 obeležile su grubosti, udarci i svi mogući nesportski potezi "svetaca" nakon što su shvatili da neće uspeti da slave protiv tima sa Azurne obale.

Prednjačio je Edinson Kavani, koji nije dobio žuti karton kada je kolenom priklještio igrača Nice koji je ležao na travi, ali zato jeste kada je namerno iz sve snage odgurnuo trenera Lusijena Favra.

Crveni karton za Tijaga Motu bio je čist kao suza posle udaranja domaćeg fudbalera, a Anhel Di Marija bi trebalo da dobije žestoku kaznu za divljački start kada je i on popio isključenje u nadoknadi vremena.

Naravno, nije moglo da prođe i bez malih provokacija Marija Balotelija koji je u jednom trenutku odlučio da proba da ponizi dodatno igrače PSŽ-a, ali se to nije svidelo Blezu Matuidiju koji ga je sačekao s leđa još jednim nasilnim potezom.

BONUS VIDEO: Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.