TADIĆ SE POVLAČI POSLE EVROPSKOG PRVENSTVA? Kapiten Srbije dao jasan odgovor (FOTO)
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

Kraj u reprezentaciji?

TADIĆ SE POVLAČI POSLE EVROPSKOG PRVENSTVA? Kapiten Srbije dao jasan odgovor (FOTO)

Imamo dosta mladih i talentovanih momaka, potrebno im je nekoliko godina, uz pravi razvoj, da bi dostigli vrhunac. I ja sam se godinama razvijao i napredovao, rekao je lider "orlova"

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine posle 24 godine čekanja.

Rivali će biti Engleska, Danska i Slovenija, a istovremeno su krenule priče kako će izgledati nacionalni tim posle takmičenja.

Redovno se povači teza da će se Dušan Tadić, kapiten "orlova" povući posle turnira, iako ofanzivac Fenerbahčea to nikada nije izjavio.

- Fizički i psihički se osećam odlično. I dalje sam gladan i željan pobeda i uspeha i sve dok je tako – igraću. Imamo primere Modrića, Ronalda, Mesija i mnogih drugih. Mi igramo za reprezentaciju iz ljubavi i mislim da nam je obaveza da budemo uvek tu za nju, kada god smo joj potrebni. Znači, dok god sam potreban reprezentaciji – tu sam - počeo je Tadić u intervjuu za Mozzart Sport.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Starsport©

Argentinci mole Lionela Mesija da obeća će igrati na Mundijalu 2026. godine, a ispada da Srbi unapred škartiraju svog „Mesija“ iz državnog sastava.

Ipak, zamenik kapitena "kanarinaca" sebe vidi u ekipi na narednom Svetskom prvenstvu ako bude potreban.

Dušan Tadić na utakmici Srbije i Crne Gore
Dušan Tadić na utakmici Srbije i Crne Gorefoto: Starsport©

- Što da ne. Ali, kao što sam rekao: ne treba praviti dugoročne planove. Najbitnije od svega je da se super osećam i da reprezentacija profitira. Mi smo tu da budemo u službi državnog tima i svoje zemlje - kaže Tadić.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Starsport

Nije malo onih koji kažu da nemamo Dušanovom pravnog naslednika među "orlovima."

- Imamo dosta mladih i talentovanih momaka, potrebno im je nekoliko godina, uz pravi razvoj, da bi dostigli vrhunac. I ja sam se godinama razvijao i napredovao. Potrebno je mnogo rada i truda da bi se dostigao vrhunac mogućnosti - zaključio je Tadić.

Bonus video:

03:35

Tadić Srbija Bugarska Leskovac

(Espreso/Mozzart Sport/V.T/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.