HOROR VEST ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Piksi ostao bez jednog od najboljih igrača - propušta EURO?!
Nemanja Gudelj (desno) neće ići sa Tadićem, Sergejom o ostalima u Nemačku, Foto: EPA/Neil Hall

užas

HOROR VEST ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Piksi ostao bez jednog od najboljih igrača - propušta EURO?!

Pokidao je meniksus i zbog toga završio sezonu pa neće moći da igra na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj

Objavljeno: 13:44h

Fudbalska reprezentacija Srbije je pretrpela ozbiljan udarac pošto je ostala bez jednog od najbitnijih igrača.

Naime, Nemanja Gudelj je u porazu Sevilje od Atletik Bilbaa doživeo tešku povredu jer je pokidao meniksus i zbog toga završio sezonu pa neće moći da igra na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

Sevilja je danas objavila da je na dva odvojena testa ustanovljeno da je srpski reprezentativac pokidao meniscus levog kolena i da će u narednim danima biti podvrgnut operaciji.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudeljfoto: Starsport

Sevilja je danas objavila da je na dva odvojena testa ustanovljeno da je srpski reprezentativac pokidao meniskus levog kolena i da će u narednim danima biti podvrgnut operaciji.

Klub nije objavio ništa oko trajanja oporavka, ali lokalni mediji jednoglasno izveštavaju da je sezona skoro izvesno završena za Gudelja. Ako je to i tako, onda bi to značilo i da on neće putovati sa Srbijom na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. A još jednom, po onome što su mediji čuli čak i u najboljoj varijanti i idealnom oporavku Gudelj će na treninzima moći da se priključi tek za dva do tri meseca, a opet bi bio daleko od terena.

Bio bi to veliki peh prvenstveno za Gudelja, a i za celu reprezentaciju, jer Nemanja je bio jedan od najstandardnijih u ekipi Dragana Stojkovića Piksija. U kvalifikacijama je, što kao štoper, mada više kao zadnji vezni, odigrao sve utakmice. I samo u pobedi protiv Crne Gore je izašao pre kraja meča. U prijateljskom meču sa Belgijom čak je prvi put poneo i kapitensku traku Orlova.

Bonus video:

00:47

Piksi postao počasni građanin Opštine Palilula

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.