Ovakvog ga nikad NISTE VIDELI! Đurđević pričao o MRŽNJI i tenziji, ali i o sarmi i rivalitetu sa Leom! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

otvorio dušu

Ovakvog ga nikad NISTE VIDELI! Đurđević pričao o MRŽNJI i tenziji, ali i o sarmi i rivalitetu sa Leom! (VIDEO)

Svašta je otkrio mladi napadač... Njegova glad za uspehom je ogromna, a otkrio je i neke stvari koje niste znali o njemu
Objavljeno: 10:43h

- Nisam probirljiv kada je hrana u pitanju. Ali, moram da pazim na ishranu jer uvek može da se nabaci neki kilogram viška. U restoranima kada izađem uglavnom poručujem paste, kada je u pitanju klupski restoran, jelovnik je već dogovoren, a kod mame je sarma neprevaziđena - i tada sam opušteniji - rekao je Uroš.

OGLASIO SE DENVER! Situacija oko Jokićevog nastupa na EP je JASNIJA NEGO IKAD! (FOTO)

Đurđević nije krio da između Leonarda i njega postoji rivalitet kada je u pitanju borba za najboljeg strelca šampionata...

BOAĆKOVIĆ! Napadač Zvezde otkrio na koju folkerku OTKIDA, a pričao je i o kajmaku! (VIDEO)

- Zaista je zanimljiva borba za prvog strelca lige između Leonarda i mene. Trenutno smo izjednačeni, ali ima još pet kola do kraja. Realno je da se između nas dvojice odluči ko će poneti tu titulu. Volim da se takmičim i ne vidim ništa loše u tome, pa jedna od karika u ovom lancu uspeha Partizana je taj rivalitet Lea i mene, ali naravno - da Partizan ne trpi.

- Nemoguće je da je moja glad za golovima štetna Partizanu, a mi imamo ovakav sjajan niz. Stručni štab ceni taj moj trud, navijači prepoznaju moj odnos prema Partizanu i to mi je dovoljno. Slagao bih kad bih rekao da mi zvanje prvog strelca ne bi prijalo. Nisam folirant da pričam jedno, a mislim drugo. Želim da budem prvi strelac lige i to neka bude svima jasno, ali nikad na štetu Partizana! Ipak, titulu stavljam ispred svega - priča napadač.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.