"NE BIH DA GOVORIM O SVEMU ŠTO SE DEŠAVALO U CRVENOJ ZVEZDI!" Na šta misli Baharov pomoćnik?
Gaj Carfati (u sredini), Foto: FK Crvena zvezda

"veoma mi nedostaje barak"

"NE BIH DA GOVORIM O SVEMU ŠTO SE DEŠAVALO U CRVENOJ ZVEZDI!" Na šta misli Baharov pomoćnik?

Što se tiče Beograda, mogu da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike, mislim da zaslužujemo više, rekao je Gaj

Objavljeno:

Gaj Carfati, dosadašnji pomoćnik Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi debitovao je kao novi trener Makabija iz Netanje pobedom od 1:0 nad Ašdodom.

Gotovo celu dosadašnju karijeru, Carfati je bio najbliži saradnim Baharu, a zajedno su počeli da rade upravo u Netanji 2015. godine.

Gaj Carfati (levo) i Barak Bahar
Gaj Carfati (levo) i Barak Baharfoto: Starsport

- Veoma mi nedostaje Barak Bahar. Poželeo mi je sreću pre utakmice i uputio ohrabrujuće reči. On je veliki profesionalac. Što se tiče Beograda, mogu da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike, mislim da zaslužujemo više. Ovde ima mnogo ljudi koji fudbal vrlo dobro poznaju - rekao je Carfati.

Barak Bahar i Gaj Carfati (desno)
Barak Bahar i Gaj Carfati (desno)foto: FK Crvena zvezda

U razgovoru za portal ONE nije želeo previše o periodu na Marakani.

- Ne bih da govorim o svemu što se dešavalo tokom mog boravka u Crvenoj zvezdi. Gledam Makabi iz Netanje i treniram svoj tim. Od dana kad sam kročio ovde gledam samo ovaj klub. Pričati o iskustvima je u redu, ali sačuvaćemo ih za podkaste i pauze na kraju godine. Trenutno sam u Makabiju iz Netanje - zaključio je Carfati.

Bonus video:

00:12

Zvižduci Baharu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.