"NEDELJU DANA PRE SMRTI, SINIŠA JE..." Emotivna ispovest Arijane Mihajlović - "osetila sam njegovo prisustvo"
Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Printscreen/Instagram

"bio je rođeni borac"

"NEDELJU DANA PRE SMRTI, SINIŠA JE..." Emotivna ispovest Arijane Mihajlović - "osetila sam njegovo prisustvo"

Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh, rekla je između ostalog supruga čuvenog Mihe

Objavljeno:

Nedavno je navršeno godinu dana od smrti legendarnog Siniše Mihajlovića, a njegova supruga Arijana otkrila je do sada nepoznate stvari.

- U početku je bilo užasno. Osećala sam ga svuda po kući... Tada sam odlučila da neću klonuti - počela je Arijana emotivnu ispovest za magazin "Chi".

Arijana i Siniša Mihajlović
Arijana i Siniša Mihajlovićfoto: Printscreen/instagram

Nastavila je u istom tonu.

- Neki su me videli kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se obukla. Neka mi sude, nije me briga. Imam brata koji boluje od depresije pa sam i sama brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh - kaže Arijana.

Arijana i Siniša Mihajlović
Arijana i Siniša Mihajlovićfoto: Instagram printscreen/ariannamihajlovic

Čuvenog Mihu opisuje kao rođenog borca.

- Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj suprug je imao dve transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Nedelju dana pre nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala slomiti se i pasti u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je i da postane deda - rekla je Arijana.

Arijana i Siniša Mihajlović
Arijana i Siniša Mihajlovićfoto: Instagram printscreen/ariannamihajlovic

Imao je velike planove u trenerskoj karijeri...

- On je organizovao život do kraja. Planirao je posetiti Kontea i De Zerbija u Londonu kako bi razmenili iskustva. Nažalost, nije uspeo - istakla je Arijana.

Siniša i Arijana Mihajlović
Siniša i Arijana Mihajlovićfoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Deci je najteže pao bolni gubitak...

- Viki je najstarija, ali i najkrhkija. Osećala je posebnu ljubav prema njemu. Zna reći: ‘Nikada neću naći dečka kao što je tata.‘ Virdžinija je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika koji je fudbaler, igra u Đenovi. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao otac: oblači se isto, iste su visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac - objasnila je Viktorija.

Siniša i Arijana Mihajlović
Siniša i Arijana Mihajlovićfoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Letovanja su najčešće provodili na Sardiniji...

- Ovo je leto bilo jako tužno. Otvorila sam vrata i ugledala njegove cipele, kombinezon, odeću... U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi popio i rakiju od grožđa. Osetila sam njegovo prisustvo, kao da sedi na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu - zaključila je Arijana.

Bonus video:

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.