VAZURA BLISTA POSLE RUŠENJA ZVEZDE: Najavio dolazak dva VELIKA pojačanja!
Miloš Vazura, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

humska 1

VAZURA BLISTA POSLE RUŠENJA ZVEZDE: Najavio dolazak dva VELIKA pojačanja!

Oglasio se posle trijumfa nad najvećim rivalom

Objavljeno: 19:02h

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 u 171. večitom derbiju.

Dan posle utakmice na stadionu u Humskoj 1 oglasio se generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

Iako je veliki broj navijača protiv aktuelne uprave, a najvatreniji navijači bojkotuju domaće utakmice, ništa se neće menjati u crno-belom taboru ove zime.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

To je otkrio i sam Vazura u razgovoru za "Sportski žurnal".

- Čestitke igračima i stručnom štabu. Verovali smo u njih. Završili smo prvi na tabeli, posle mnogo godina jesenji smo prvaci. Imali smo tešku jesen, šest bodova prednosti, pa ih izgubili. Svi su počeli da sumnjaju osim nas. Igrači su bili na visini zadatka kad je bilo najpotrebnije. Napravili smo dobar prelazni rok, uspeli da sa mnogo manje potrošenog novca od protivnika kreiramo dobar tim. Sledi prelazni rok u kojem moramo još da se pojačamo ako planiramo do titule. Nadam se da će se u nastavku sezone navijači vratiti na tribinu i da će biti podrška timu. Naravno, ništa manje zasluge navijačima koji su bili na Istoku i Zapadu, dali su ogromnu podršku timu, hvala im na tome - rekao je Vazura.

Večitom derbiju prisustvovali su i bivši trener Partizana Avram Grant kao i legendarni hrvatski fudbaler Darijo Srna, inače veliki prijatelj trenera lidera Superlige Srbije Igora Duljaja.

Avram Grant dok je vodio Partizan
Avram Grant dok je vodio Partizanfoto: Starsport

- Nisu hteli da privlače pažnju, bili su naši gosti u restoranu, posle su otišli u svoju ložu. Čak sam posle vođstva od 2:1 komentarisao sa Grantom meč i tad mi je rekao da je izuzetno zadovoljan kako je Partizan igrao i da ćemo sačuvati prednost do kraja - dodaje Vazura.

Za Partizanove najbolje igrače postoje brojne ponude, ali Vazura je izričit da velikih rezova neće biti u januarskom prelaznom roku.

Mnogi ga žele... Mateus Saldanja
Mnogi ga žele... Mateus Saldanjafoto: Starsport

- Glavni igrači neće ići iz kluba. Ranije smo rekli da Saldanja nije na prodaju. Prioritet u prelaznom roku biće dve pozicije, koje su već apostrofirali sportski direktor i trener Duljaj. Planirane prodaje igrača neće uticati na osovinu tima. Nadam se da će ta dva fudbalera biti pun pogodak, kao što su ovih 11 koje smo doveli letos. Posao je bio pretežak, napravljena je ogromna reorganizacija, na dobrom smo putu - zaključio je Vazura.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

(Espreso/Sportski žurnal/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.