U životu mogu da garantujem samo za sebe: Trener Vojvodine otkrio da li će pustiti Crvenu zvezdu!
Foto: Saša Pavlić Koky

šta vi kažete?

U životu mogu da garantujem samo za sebe: Trener Vojvodine otkrio da li će pustiti Crvenu zvezdu!

Radoslav Batak imao je šta da poruči pred utakmica sa beogradskim crveno-belima
Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak ocenio je danas da, ukoliko njegovi igrači protiv Crvene zvezde ponove pristup utakmici kao protiv Partizana, mogu da se nadaju dobrom rezultatu, kao i da ga ne zanimaju priče u javnosti da će njegov tim pustiti rivala da pobedi.

- Za te priče niti znam, niti ih pratim, niti me je to ikada interesovalo ni kao fudbalera, ni kao čoveka. U životu, mogu da garantujem samo za sebe, a znam da niko od mojih igrača i članova stručnog štaba nijednog trenutka neće imati nedoumicu po tom pitanju. Na svakoj utakmici ići ćemo na to da pokušamo da pobedimo - rekao je Batak novinarima u Novom Sadu.

NAJOMRAŽENIJE SUDIJE U SRBIJI: Jedne Grobari očima ne mogu da vide, a druge Delije organski ne podnose! (VIDEO)

Ritam izuzetno jakih utakmica za vrlo kratko vreme, za fudbalere Vojvodine nastavlja se u nedelju, pošto u derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije gostuju na stadionu "Rajko Mitić" ekipi Crvene zvezde.

- Zvezda je aktuelni šampion, ima vrhunskog trenera, odlične domaće i strane igrače i kvalitetni su na svim pozicijama. Što se nas tiče, ako budemo imali pristup kao na prošloj utakmici protiv Partizana, mislim da će doći i dobar rezultat. Želim da ponovimo disciplinu kao na prošlom meču - rekao je Batak novinarima u Novom Sadu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.