JUNAJTED SPREMA DA OBORI SVE REKORDE I DOVEDE NAJSKUPLJE POJAČANJE U ISTORIJI: Španac je ono što nedostaje Ten Hagu
On je i prošle sezone bio jedan od najtraženijih mladih fudbalera sveta, Foto: EPA/MOHAMMAD ALI

premijer liga

JUNAJTED SPREMA DA OBORI SVE REKORDE I DOVEDE NAJSKUPLJE POJAČANJE U ISTORIJI: Španac je ono što nedostaje Ten Hagu

On je i prošle sezone bio jedan od najtraženijih mladih fudbalera sveta

Objavljeno:

Mančester Junajted već godinama šeta po fudbalskom lavirintu, ponekad se izvuče s solidnim rezultatima, ali često završi u blatu kao ove sezone.

Navijači su poprilično nervozni jer žele samo velike pehare - titule i evropske podvige. Krivicu za ovu cirkusku predstavu prebacuju na američku ekipu Glejzer, vlasnike kluba koji trenutno prodaju deo svojih deonica.

U priči se pojavljuje ser Džim Retklif, britanski milioner koji se sprema da postane vlasnik 25% kluba. Navodno će preuzeti komandu na terenu, a to znači i novu politiku transfera. Već se bruji o potencijalnim pojačanjima, a kažu da je Retklif već počeo razgovarati s Erikom ten Hagom, menadžerom, oko toga.

U toj priči isplivava ime Niko Vilijamsa, mladog krilnog napadača iz Atletik Bilbaa, kojeg Ten Hag vidi kao ključnog igrača.

Vilijams, mlađi brat Injakija Vilijamsa, navodno je ozbiljno dobar - ubacio devet golova i poklonio šest asistencija prošle sezone, a ove je već na četiri gola i pet asistencija u 15 utakmica. Igra i za reprezentaciju Španije, gde je skupio 11 nastupa i dva pogotka.

Ako Junajted odluči da ga dovede, možda će morati da posegne duboko u džep - ovaj klinac bi mogao biti skuplji od Pola Pogbe, koji im je već odvalio 105 miliona evra. Vruće vreme na Old Trafordu, navijači su spremni za skakanje s ivice stolica.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.