"POBEDIĆEMO PARTIZAN 3:0 ili 4:0!" Fudbaler Zvezde dao obećanje "Delijama" pred 171. večiti derbi
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

opa

"POBEDIĆEMO PARTIZAN 3:0 ili 4:0!" Fudbaler Zvezde dao obećanje "Delijama" pred 171. večiti derbi

Ambiciozna izjava strelca u derbiju

Objavljeno: 10:04h

Fudbaleri Crvene zvezde gostiju Partizanu u 171. večitim derbiju, a crveno-beli sa velikim optimizmom dočekuju ovaj meč.

Ofanzivac aktuelnog šampiona i strelac na prošlosezonskom derbiju Osman Bukari očekuje ubedljivu pobedu svog tima.

- Očekujem pobedu. Nadam se ne bilo kakvu, već sa nekoliko golova razlike, po kvalitetu zaslužujemo 3:0, 4:0... Zašto da ne? Trenutno smo na dva boda razlike, pobeda bi nam donela pet bodova prednosti, to bi već bila ozbiljnija prednost i najbolji mogući način završimo polusezonu i na miru odemo na odmor - rekao je Bukari za Sportski žurnal.

Osman Bukari
Osman Bukarifoto: Starsport

Kaže da je najlepši gol postigao upravo na stadionu Partizana. - Lopta mi je odlično naletela. Nisam mnogo razmišljao, nisam imao ni vremena, opalio sam i dogodilo se šta se dogodilo. Da, Partizanov stadion mi je ostao u lepom sećanju. I dalje mislim da je taj gol najlepši koji sam postigao u karijeri, imao sam sreće da se on dogodi baš na večitom derbiju. Ne može da obeća gol, ali može da obeća da će dati sve od sebe. - Naravno da ne mogu da obećam gol, to bi zvučalo suviše neozbiljno. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da ekipa pobedi, naravno, pokušaću da zatresen nrežu, ali nikada ne znate šta utakmica nosi i kako se stvari mogu namestiti - završio je Bukari.

Bonus video:

00:15

Delije ovacijama pozdravile fudbalere Zvezde po izlasku na teren

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.