"POSTIGLI SMO MNOGO S OBZIROM NA OKOLNOSTI U SRPSKOM FUDBALU..." Da li je Duljaj nekome poslao poruku? (FOTO)
Igor Duljaj na utakmici Partizana i Radničkog iz Kragujevca, Foto: Starsport©

"sad je već malo to problem"

"POSTIGLI SMO MNOGO S OBZIROM NA OKOLNOSTI U SRPSKOM FUDBALU..." Da li je Duljaj nekome poslao poruku? (FOTO)

Moja odgovornost je velika, ali protiv igrača i ekipe nećete da me vidite. Ako treba neko da ispašta, to sam onda ja, rekao je trener Partizana

Objavljeno:

Posle kratkih utisaka, Igor Duljaj je sada bio opširniji o remiju Partizana i kragujevačkog Radničkog.

- Šta god da kažem, uveć ću da zaštitim igrača. Greške su sastavni deo fudbala. Nije lako igrač, mislim na Saničanina. To je moja krivica, moja odgovornost za svaki loš rezultat. Sad neko može da kaže da "ako si odgovoran, onda napusti poziciju trenera Partizana." To nije nikakav problem, tako da ne treba praviti veliku dramu oko svega toga, pošto smo postigli mnogo više nego što su mnogi mislili s obzirom na okolnosti koje su prisutne u srpskom fudbalu. Idemo dalje, da se borimo pošteno kako znamo i umemo - rekao je Duljaj.

Igor Duljaj na utakmici Partizana i Radničkog iz Kragujevca
Igor Duljaj na utakmici Partizana i Radničkog iz Kragujevcafoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Mi se za svaku utakmicu pripremamo da nam je teško. Šta je lako kad je Partizan u pitanju? Dajte mi jednu olakšavajuću okolnost. Koji je uslov da neko bude šampion? Dajte mi tri uslova da bismo postigli to što mnogi misle da možemo. Dajte mi jedan uslov koji treba da budemo šampioni? Dajte mi! Moja odgovornost je velika, ali protiv igrača i ekipe nećete da me vidite. Ako treba neko da ispašta, to sam onda ja. Ovi momci su uradili mnoge stvari, mnogo puta su se vraćali iz mrtvih i obradovali navijače. U prošlosti su u ovo vreme čak nekoga proglasili šampionom, sad je već malo to problem - istakao je Duljaj.

Igor Duljaj na utakmici Partizana i Radničkog iz Kragujevca
Igor Duljaj na utakmici Partizana i Radničkog iz Kragujevcafoto: Starsport©

Otkrio je i sa kakvim problemima se susreo Nemanja Nikolić.

- Nemanja Nikolić ima jednu ogrmonu želju da da Partizanu mnogo. On je maltene mesec dana imao upalu pluća. Videli ste i dana, on kašlje, nije čak ni trenirao. Dobio je dozvlu lekara pošto su pluća čista. Postoji jedna stvar koju niko ne može da pobedi, a to je ljubav prema Partizanu. Ona je neuništiva. Nemojte da vas čudi njihovo ponašanje i zalaganje na terenu kada je Partizan u pitanju - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.