PENAL ZA SITI TEMA NA OSTRVU: "To je UŽASNO simuliranje! Odakle mu to, ko ga je naučio? A, da..." (VIDEO)
Majka Hamilton protiv Zvezde i Majka Ričards nekad, Foto: Printscreen/X@cbssportsgolazzo

kao u bazen

PENAL ZA SITI TEMA NA OSTRVU: "To je UŽASNO simuliranje! Odakle mu to, ko ga je naučio? A, da..." (VIDEO)

Činjenica da se Hamilton bacio kako bi pojačao utisak posle povlačenja od strane Nasera Džige nije se dopala bivšem štoperu Liverpula

Objavljeno: 14:42h
Nedeljko Đukić

S obzirom da je već bio obezbedio prvo mesto u grupi, Mančester Siti je u Beogradu Crvenoj zvezdi suprotstavio tim pretežno sačinjen od mladih fudbalera, a javnost na Ostrvu je pažljivo pratila kako će se pokazati na "vrućem" evropskom gostovanju.

Mladi "Građani" su ostvarili pobedu 3:2, a pohvale za nastup je između ostalih dobio Majka Hamilton. On je postigao vodeći gol, a u finišu je izborio penal kojim je Siti pobeo 3:1.

Međutim, činjenica da se Hamilton bacio kako bi pojačao utisak posle povlačenja od strane Nasera Džige nije se dopala bivšem štoperu Liverpula i Engleske, Džejmiju Karageru.

Majka Hamilton
foto: Printscreen/X@cbssportsgolazzo

U analizi duela za CBS on je u razgovoru sa kolegom Tjerijem Anrijem, odlučio da se našali na račun još jednog bivšeg asa Premijer lige, Majke Ričardsa, čije retko ime Hamilton nosi.

- Ali postojala je jedna stvar koja mi se večeras nije svidela i on to mora da izbaci iz svoje igre. To je užasno, užasno simuliranje. To je varanje - rekao je Karager pa dodao obraćajući se Anriju, legendarnom napadaču Arsenala:

- On se očigledno ugleda na tebe, pa šta misliš odakle mu to? Šta misliš gde je to naučio? Od Majke Ričardsa!

Bivši štoper Sitija i Aston Vile je bio zabezeknut kad je Karager sa režijom dogovorio da puste čuveni snimak „Skok u bazen“ koji je izveo upravo Ričards kad je igrao za Vilu. Anri i voditeljka su se smejali...

Bonus video:

02:49

Gvardiol posle pobede nad Zvezdom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.