BOMBA NA POMOLU! Siti odvodi velikog talenta koga su hteli Zvezda i Partizan?!
Crvena zvezda - Mančester siti, Foto: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

opa

BOMBA NA POMOLU! Siti odvodi velikog talenta koga su hteli Zvezda i Partizan?!

Prate ga već duže vreme

Objavljeno: 12:58h

Dolazak Mančester sitija u Beograd bi mogao da bude ključan za mladog srpskog fudbalera Uroša Sremčevića koji nosi dres lučanske Mladosti.

On je nedavno postigao gol protiv Crvene zvezde, a sada postoji šansa da se pridruži Siti grupi i gradi karijeru u nekom od mnogih klubova koji su pod njihovim okriljem.

Kako "Mozzartsport" saznaje, Siti Grupa želi Sremčevića, a visina transfera bi mogla da iznosi oko 3.000.000 evra.

Siti Gupa želi da obezbedi predugovor sa Sremčevićem iz Maldosti pre njegovog 18. rođendana koji je u aprilu. Njihovi skauti su ga pratili celu ovu polusezonu i u poslednje vreme počeli sa direktnim kontaktima sa igračem, agentom Urošem Jakovljevićem i klubom. Pre 20 dana su imali i sastanak uživo, a posle gola Crvenoj zvezdi za vikend su opet zvali.

Uroš Sremčević
Uroš Sremčevićfoto: Starsport©

Mladost traži 3.000.000 evra za svog bisera i nada se da će Englezi pristati da plate. Nakon potpisa, mladi napadač bi odradio sezonu u Lučanima do kraja, a na leto se preselio u neku od filijala Siti Grupe. Najverovatnije u Palermo koji bi već ove sezone mogao da se vrati u Seriju A, navodi isti izvor.

Za Sremčevića se raspitivala i Crvena zvezda jer traži zamenu za Jovana Mijatovića koji će najverovatnije zadužiti dres Fejnorda.

Takođe, za usluge talentovanog fudbalera se interesovao i Partizan, ali i Anderleht koji može biti ozbiljna konkurencija Englezima.

Bonus video:

00:15

Delije ovacijama pozdravile fudbalere Zvezde po izlasku na teren

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.