SFEROPULOS NAJAVLJUJE TEŽAK MEČ U ABA LIGI: "Moramo da budemo spremni na čvrstu utakmicu"
Sferopulos najavljuje težak meč, Foto: Starsport©

košarka

SFEROPULOS NAJAVLJUJE TEŽAK MEČ U ABA LIGI: "Moramo da budemo spremni na čvrstu utakmicu"

Trener Zvezde dobro raspoložen posle trijumfa protiv Efesa

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, istakao je da je Cibona dobro organizovan tim te da ekipa mora biti spremna za čvrstu utakmicu u okviru ABA lige.

Nakon pobede protiv Efesa u Evroligi, košarkaši Crvene zvezde usmeravaju svoju pažnju ka obavezama u ABA ligi, gde ih već u nedelju od 19:00 časova u Beogradskoj areni očekuje susret sa Cibonom.

"Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Cibona je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni da odigramo čvrstu utakmicu protiv Cibone", rekao je Sferopulos, preneo je danas klub.

"Odigrali smo tešku zahtevnu utakmicu u petak uveče, ali sve je lakše kada se pobedi i kada je veliki napor i trud nagrađen. Sada nas čeka Cibona, mlada ambiciozna ekipa koja će bez ikakvog pritiska igrati ovu utakmicu. Na nama je da odigramo dobar čvrst meč i nastavimo sa pobedama pred duplo kolo Evrolige", rekao je košarkaš Zvezde Stefan Lazarević.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 8/1, dok je Cibona na 12. poziciji sa tri pobede i šest poraza.

Bonus video:

00:15

Delije ovacijama pozdravile fudbalere Zvezde po izlasku na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.