LEGENDA ZVEZDE NE OČAJAVA: Treba da budemo zadovoljni izdanjem u Bernu, raduje me što je Bahar TO učinio!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

marakana

LEGENDA ZVEZDE NE OČAJAVA: Treba da budemo zadovoljni izdanjem u Bernu, raduje me što je Bahar TO učinio!

Nekadašnji igrač crveno-belih je imao šta da kaže

Objavljeno: 11:34h

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde Boško Đurovski govorio je o rezultatima crveno-belih ove sezone.

On je gostovao u emisiji "Jutro" na TV Prva, a tom prilikom dotakao se i trenera Baraka Bahara i njegovoj budućnosti na klupi srpskog šampiona.

Boško Đurovski
Boško Đurovskifoto: Starsport©

- Ako pričamo o Zvezdi u noći kada smo izgubili, treba biti realan, Ja ne bih to nazvao razočarenjem, ali da nismo ipsunili očekivanja to jeste. Ali treba da budemo zadovoljni jer smo naišli na ekipu gde smo bili egal, a ja mislim da smo stvorili šansi više nego kao celu utakmicu u našem prvenstvu. Ako analiziarmo, stvarno smo propustili velike šanse. Ono što me raduje, to što je trener Bahar promenio sistem, da je shvatio je da treba da promeni, igrali smo pozadi sa čeiti igrača, nadam se da ćemo ovako da nastavimo - rekao je Đurovski i dodao:

- Kao što sam rekao, Zvezdaši nisu zadovoljni, u prvenstvu smo gubili neke bodove gde nismo očekivali. Opet klažem treba da budemo strpljivi, Rodić, Bukari Ivanić su igrači koji su igrali Ligu šampiona, došpao je novi trener, treba da budemo strpjivi, tu je mladi MIjatović od koga se mnogo očekuje.

Razočaran je partijama skupo plaćenog Šerifa Endijaea.

Šerif Endiaje
Šerif Endiajefoto: FK Crvena zvezda

- Od pojačanja smo se razočarali. Šerif Endijae se ispromašivao, a dosta je plaćen, svaka pronena sredine dovodi novi poletak, neko se adaptirao neko i ne. Mi sa njim imamo taj problem, neverujem da ćemu trener davati više šansi. Na Bukarija nismo ljuti, njegova vrednost raste. Ali to je fudbal, mnogo faktora utiče na igrača.

Nije zadovoljan ni rezultatima u Superligi Srbije.

- Tu je veče razočarenje, s obzitaom na pojačanja nismo zadovoljni. Ako slušamo navijače ta psihologija se odnosi na tim, očekujemo da igraju srcem, oni još ne osećaju Zvezdim grb. Partizan nije puno pobegao i da ćemo posle utakmice protiv Partizana napraviti presek. Ta utakmica će biti ključna za naš tim i za Bahara koji ja na udaru navijačke javnmost. Zvzda je veliki klub koji ne treba da pravi ishitrene promene. Ako mene pitate promena je trebala da bude posle Vojvodine - rekao je on, a potom i zaključio:

- Ako ne bude ispalo kako treba, mislim da se mnogi igrači nisu adaptirali i sigurno će se vršiti promene. Ne bih sada pričao u napred, sada sam govorio o Endijaeu, nije ni Olajinka imao sreće. Bahar kada je došao ovde, igrače je spremao kroz pripremen utakmice, jurimo tunire preko novca, pripreme su nam dale lažnu sliku. Zvezda je bila dobra na početku, svi se sada spremaju kroz pripremne utakmice. Ne treba biti negativan nismo zadovoljni ima krivice među nama. Imamo malog Mijatovića, mislim da će on sada biti standardan.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.