UGLEDALI SE NA RADNIČKI: Poznati engleski klub IZBAČEN iz FA Kupa zbog neverovatnog propusta!
Fudbaleri Barnslija na gostovanju Horšamu u okviru 1. kola FA Kupa, Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

kiks

UGLEDALI SE NA RADNIČKI: Poznati engleski klub IZBAČEN iz FA Kupa zbog neverovatnog propusta!

Uzalud su upisali pobedu

Objavljeno: 16:06h

Ne dešavaju se samo u Srbiji ovakvi propusti.

Engleski fudbalski klub Barnsli eliminisan je iz FA Kupa pošto je na utakmici protiv sedmoligaša Horšama nastupio igrač koji nije bio registrovan.

Ova dva kluba sastala su se u okviru 1. kola, a u prvom meču rezultat je bio 3:3. Zbog toga je igrana nova utakmica, a u njoj je Barnsli opravdao ulogu favorita i slavio rezultatom 3:0.

Ipak, u drugo kolo će Horšam, a ne Barnsli koji je kažnjen zbog velikog propusta.

Ovaj engleski klub se zbog svega ovoga javno izvinio.

- Izvinjavamo se navijačima, fudbalerima i osoblju zbog ove greške zbog koje žalimo. Iako je bila nenamerna ova greška je daleko ispod naših visokih standarda i to klub nije zaslužio. Sprovedena je unutrašnje istraga i sve smo organizovali tako da se ovo više nikada ne ponovi - navedeno je u saopštenju kluba koji se trenutno takmiči u Ligi jedan, odnosno trećem rangu engleskog fudbala.

Barnsli je napravio grešku jer je u drugom meču nastupio igrač koji nije bio registrovan za prvi, pa samim tim nije smeo niti mogao da igra u ponovljenom meču.

Tako će Horšam u okviru 2. kola igrati protiv Saton junajteda.

Podsetimo, nedavno je i u Superligi Srbije zabeležen sličan propust u utakmici Radnički 1923 - Crvena zvezda, a greška je napravljena u taboru Kragujevčana.

Bonus video:

01:27

SVE OSIM UBEDLJIVE POBEDE NEĆE BITI USPEH SRBIJE! Đurović i Bjelinić o borbi za Evropsko prvenstvo: Ovo je dobro za naš fudbal!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.