SRPSKI GOLMAN IZLUĐIVAO HRVATE NA TERENU, A ONDA IH TEK ZAPREPASTIO IZJAVOM: Modrić ga našao u svlačionici...
Ognjen Čančarević je sjajno branio na golu Jermenije, Foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

iznenadio ih

SRPSKI GOLMAN IZLUĐIVAO HRVATE NA TERENU, A ONDA IH TEK ZAPREPASTIO IZJAVOM: Modrić ga našao u svlačionici...

Srbin iz Užica od 2018. brani boje Alaškerta, a ove godine je postao prvi golman reprezentacije Jermenije

Objavljeno:

Fudbaleri Hrvatske su se, poput kolega iz Srbije, dobro namučili da izbore plasman na Evropsko prvenstvo i strepeli su do finiša poslednjeg kola kvalifikacija.

Pošto je Vels dugo vodio protiv Turske, "Vatrenima" je bio neophodan trijumf na "Maksimiru" nad Jermenijom koja je mogla dobro da zakomplikuje situaciju.

Dominik Livaković je odbranio jedan zicer gostima i to kao da je podiglo domaćina koji je ubrzo u 41. minutu poveo preko Anta Budimira, a u nastavku je u više navrata mogao da reši sve dileme.

Međutim, na golu Jermenije je sjajno branio Ognjen Čančarević koji je sa 10 odbrana držao goste "u životu". Srbin iz Užica od 2018. brani boje Alaškerta, a ove godine je postao prvi golman reprezentacije Jermenije.

Posle utakmice Čančarević je sportski čestitao Hrvatima.

- Čestitam Hrvatskoj na pobedi i zasluženom plasmanu na EURO. Pokušali smo da se nametnemo sa mladom ekipom bez dva standardna igrača, uspeli smo to u prvom delu meča, ali sve je presekao Budimirov gol Hrvatska je imala inicijativu tokom celog susreta, čestitam im na plasmanu - rekao je golman.

Ognjen Čančarević
foto: EPA/MELIK BAGHDASARYAN

Komšije je posebno oduševio svojojm izjavom o kapitenu "Kockastih", Luki Modriću.

- Luka Modrić? On je najbolji fudbaler u istoriji sa naših prostora, nemam reči, čast i privilegija je igrati protiv njega - rekao je Ognjen i poručio da Hrvatska zaslužuje bolji stadion od Maksimira.

- Ja sam iz Srbije, pa sam navikao na ovakve stadione, ali da, smatram da reprezentacija koja postiže ovakve rezultate zaslužuje lep stadion.

Brojne pohvale koje je Čančarević izneo na račun "Vatrenih", pre i posle utakmice, nisu promakle Luki Modriću koji je nakon meča napravio izuzetno lep gest i po ko zna koji put dokazao svoju ljudsku veličinu.

Vezista Reala je posle utakmice otišao u svlačionicu Jermenije, čestitao Srbinu na sjajnoj partiji i poklonio mu svoj dres.

Bonus video:

00:16

Olga bodrila Oblaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.