KRVAVI MEČ I POBEDA U BRAZILU, ALI I NOVI ŠOK ZA ARGENTINU! "Gaučosi" ostaju bez selektora? (FOTO)
Lionel Skaloni, Foto: EPA/MARK CRISTINO

IZNENAĐENJE!

KRVAVI MEČ I POBEDA U BRAZILU, ALI I NOVI ŠOK ZA ARGENTINU! "Gaučosi" ostaju bez selektora? (FOTO)

Ovoj reprezentaciji je potreban trener koji ima svu moguću energiju i koji je dobar, rekao je Lionel Skaloni, osvajač Kopa Amerika i Mundijala

Objavljeno: 11:38h

Fudbaleri Argentine pobedili su Brazil na Marakani u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, a utakmicu su obeležili veliki neredi.

Posle meča, za "gaučose" je usledio novi šok jer Lionel Skaloni, selektor koji je doneo Kopa Amerika i Mundijal razmišlja da ode sa klupe!

Lionel Skaloni
Lionel Skalonifoto: EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI

- Moramo da spustimo loptu i počnemo da razmišljamo, u ovom trenutku ima mnogo stvari o kojima razmišljam. Ovi igrači su mnogo dali stručnom štabu i moram da razmislim šta ću da uradim. Nije zbogom ili bilo šta drugo, ali moram da razmislim, jer je lestvica podignuta veoma visoka i teško je nastaviti ovako pobeđivati. Vreme je da razmislimo o ovom trenutku. Kasnije ću reći predsedniku i igračima. Ovoj reprezentaciji je potreban trener koji ima svu moguću energiju i koji je dobar - rekao je Skaloni.

Prema nekim prethodnim informacijama, Lionel i Fudbalski savez Argentine su produžili ugovor i zbog toga ove izjave selektora čude.

Bonus video:

00:40

ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svoje VRAČARE, zbog OVIH obreda su se dizali iz pepela!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.