SPAJIĆ: Zajedno sa navijačima po trijumf protiv Vojvodine!
Uroš Spajić, Foto: FK Crvena zvezda

slede mečevi odluke

SPAJIĆ: Zajedno sa navijačima po trijumf protiv Vojvodine!

Aktuelni šampion prvenstvo nastavlja gostovanjem Vojvodini, nakon čega slede derbi i mečevi odluke u Ligi šampiona

Objavljeno:

Posle pauze zbog utakmica reprezentacija, nastavlja se klupska fudbalska sezona a u Superligi Srbije će fokus biti na trci za prvo mesto u kojoj se kao i uvek, najviše pažnje obraća na Partizan i Crvenu zvezdu.

Aktuelni šampion se neočekivano našao u zaostatku od šest bodova za večitim rivalom, a prvenstvo nastavlja gostovanjem Vojvodini u subotu, nakon čega slede derbi i mečevi odluke u Ligi šampiona.

Štoper Uroš Spajić veruje da će Zvezda uspešno prebroditi gust raspored i bitne utakmice u narednom periodu.

- Pred nama je zahtevan ciklus utakmica, a trenutno koristimo pauzu da se što bolje pripremimo za sve što nam dolazi. Prvi susret pred nama je protiv Vojvodine u Novom Sadu, a potom nas očekuje i put u Bern na duel sa Jang Bojsom. U domaćem prvenstvu smo svesni da imamo imperativ pobede na svakom meču, te ćemo dati i više od maksimuma da završimo jesenji deo sezone na pravi način. Sa druge strane, borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proleće u Evropi. Imamo još dve utakmice u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Nema dileme da uz kvalitet tima, zalaganje na terenu i veliku želju možemo do uspeha. Takođe, postoji zajednička želja da odbranimo duplu krunu i u skladu sa tim ćemo i pristupati utakmicama - rekao je defanzivac crveno-belih.

Uroš Spajić
foto: Starsport©

Pamti mečeve pred punom Marakanom, te je odlično upoznat koliko podrška "Delija" znači fudbalerima na terenu.

- Znamo da navijači Crvene zvezde simbolizuju najbolju publiku na stadionu. Imamo neverovatnu podršku od njih, ne samo na našem stadionu, već i na gostujućim terenima. Verujem da ćemo u Švajcarskoj imati sjajan vetar u leđa, a potom dočekati Mančeser Siti pred prepunim tribinama. Sigurni smo i u podršku u prvenstvu, kao i da će protiv Vojvodine biti naš 12. igrač. Znam koliko je težak dres Crvene zvezde i kako se brane boje našeg kluba. Učinićemo sve da donesemo radost svim navijačima - zaključio je Spajić.

Bonus video:

00:43

Atmosfera pred početak meča Zvezda - Lajpcig

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.