VELIKI GUBITAK: Katastrofa za Srbiju i Piksija!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

loše vesti

VELIKI GUBITAK: Katastrofa za Srbiju i Piksija!

Nismo se ovome nadali

Objavljeno:

Srbija je protiv Nemačke dobila bitku za Lazara Samardžića, ali oni za Aleksandra Pavlovića gubi.

Naime, talentovani fudbaler Bajern Minhena odabrao je da brani boje Pancera.

On je zadužio opremu reprezentacije Nemačke do 20 godina i priključio se pripremama.

Ovo i dalje ne znači da je Srbija ostala bez ikakve šanse da Pavlović zaigra za njen A tim, ali je teško očekivati da će Nemci ovog puta dozvoliti sebi luksuz da izgube jednog takvog igrača.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je pre nekoliko dana na okupljanju Orlova dobio pitanje upravo o statusu Pavlovića, da li je neko iz FSS-a u kontaktu sa mladim fudbalerom, a prilično burna Piksijeva reakcija kao da je nagovestila šta će se dogoditi dva-tri dana kasnije.

- Želimo svakom detetu našem da damo šansu, ali mora da se ide stepenik po stepenik. Sad je neko debitovao za Bajern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu. To su neke pionirske, mlade, pa onda A reprezentacija. Sem ako si čudo pa sa 17 u A tim, kao Pele - rekao je Stojković.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.