NAPADAČ TZV. KOSOVA U ŠOKU: "Izraelska policija nas proverava u Prištini? Šta će oni ovde, ovo je SKANDAL!"
Vedat Murići, Foto: EPA/Valdrim Xhemaj

zabezeknut

NAPADAČ TZV. KOSOVA U ŠOKU: "Izraelska policija nas proverava u Prištini? Šta će oni ovde, ovo je SKANDAL!"

Mi smo ovde zbog sporta, ne rata ili politike - izjavio je Vedat Murići

Objavljeno:

Odložena utakmica kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu između tzv. Kosova i Izraela odigraće se u utorak na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

Snage bezbednosti su na maksimumu, kosovska policija je pojačana privatnim obezbeđenjem, ali Izraelci očigledno nisu bili zadovoljni tim već su insistirali da njihove fudbalere osigurava i policija Izraela.

Tako se napadač tzv. Kosova, Vedat Murići, našao u šoku kada je sleteo na aerodrom u Prištini.

- Izraelska policija nas proverava na aerodromu u Prištini. Ovo je veoma čudno, ovakve stvari se nikada nisu dešavale. Ništa od ovoga nije bilo kada su Rumunija i Crna Gora dolazile. Ovo nije rat, ovo je fudbal. Iskreno, ovo je skandal, pre svega šta oni rade u našoj domovini - pitao se Murići te dodao:

- Ne razumem zašto su Izraelci toliko zabrinuti, došli smo ovde da igramo fudbal. Ne interesuje me jesu li pod pritiskom, neverovatno je da je izraelska policija došla ovde da nas proverava, posebno na aerodromu u Prištini. Mi smo ovde zbog sporta, ne rata ili politike. Ja sam protiv politike u sportu, ali nažalost, ovakve stvari se dešavaju - izjavio je napadač Majorke.

Izrael je trenutno trećeplasirana selekcija u grupi I sa 11 bodova posle šest odigranih utakmica, dok Kosovo zauzima četvrto mesto sa sedam bodova iz sedam odigranih utakmica.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:54

Trening Orlova i magija Piksija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.