ZVEZDIN GOLMAN MORAO DA BEŽI OD BOMBI: Glazer podelio potresan video iz Izraela! (VIDEO)
Glazer je proživeo pakao, Foto: Matt Wilkinson / imago sportfotodienst / Profimedia

ŠOK

ZVEZDIN GOLMAN MORAO DA BEŽI OD BOMBI: Glazer podelio potresan video iz Izraela! (VIDEO)

Užasne scene

Objavljeno:

Golman Crvene zvezde podelio je na društvenim mrežama video u kojem se prikazuje trenutak kada beži u sklonište u svom rodnom Izraelu nakon što su se oglasi sirene upozorenja na opasnost.

Iako je ratna situacija zahvatila njegovu domovinu, čuvar mreže šampiona Srbije nije oklevao da poseti svoju zemlju, što svedoči i video snimak.

U dramatičnom trenutku, fudbaleri Izraela su prekinuli trening i hitno potrčali ka skloništima kako bi se zaštitili od moguće opasnosti izazvane bombama.

00:15

Omri Glazer beži od bombi u Izraelu

Ovaj događaj dodatno naglašava ozbiljnost situacije koja trenutno vlada u toj regiji.

Važno je napomenuti da će Glazer biti odsutan u narednom meču protiv Železničara, jer neće biti na raspolaganju Baraku Baharu. Umesto njega, mesto među stativama zauzeće Zoran Popović.

Ono što ostaje nepoznanica jeste da li će Glazer preuzeti ulogu golmana za Izrael u meču zakazanom za 12. novembar protiv reprezentacije tzv. Kosova.

Ovaj susret će se odigrati u Prištini, ali trenutno nije jasno da li će Glazer biti deo tima na terenu, s obzirom na mogućnost da se ne nađe u protokolu za tu utakmicu.

Bonus video:

02:10

ALEKSANDRA ANDRIĆ OSVOJILA ZLATO NA SVETSKOM PRVENSTU ZA KADETE! Ovako je savladala internacionalne protivnike: Ponos Srbije!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.