MILIJAŠ OTKRIO ŠTA JE CILJ: "Imamo kvalitet za evropsko proleće, pokazali smo da možemo sa Lajpcigom!"
Trener omladinaca želi da izvuče maksimum iz ove ekipe, Foto: Starsport©

optimizam

MILIJAŠ OTKRIO ŠTA JE CILJ: "Imamo kvalitet za evropsko proleće, pokazali smo da možemo sa Lajpcigom!"

Milijaš ima jasan cilj

Objavljeno: 14:47h

Nenad Milijaš, trener omladinskih selekcija Crvene zvezde, istakao je da su mladi fudbaleri Crvene zvezde spremni i motivisani pred nadolazeći susret u Omladinskoj Ligi šampiona.

Crvena zvezda će ugostiti ekipu Lajpciga u četvrtom kolu Grupe G Omladinske Lige šampiona.

Trenutno, na vrhu tabele se nalazi Mančester siti sa sedam bodova, dok je Lajpcig na drugom mestu, takođe sa sedam bodova. Crveno-beli zauzimaju treće mesto sa tri boda, dok je Jang Bojs na poslednjem mestu bez osvojenih bodova.

Milijaš je istakao da veruje u pozitivan rezultat.

- Vezali smo dve pobede u domaćem prvenstvu, posle poraza u Nemačkoj, što nam je bilo od suštinskog značaja na polju samopouzdanja. Momci su se psihološki izdigli i medju sobom su kreirali snažnu grupu, gde jedni druge posmatraju kao prijatelje. To su faktori predodredjeni za uspeh. Pred nama je izuzetno važan duel protiv odličnog protivnika. Analizirajući meč u Lajpicu imali smo mogućnost da upoznamo našeg rivala izbliza i uverimo se u prednosti i mane koje poseduje. Sve će nam to poslužiti u pripremi utakmice, kako bi odigrali još bolje - rekao je Milijaš, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da su igrači "crveno-belih" spremni, motivisani i željni dokazivanja na velikoj sceni.

- Biće ovo prilka da ponovo ostvarimo pozitivan rezultat pred domaćom publikom i navijačima, koji će siguran sam pružiti podršku mladim igračima. Posmatrajući tabelu deluje da imamo imperativ pobede, ali naprotiv cilj nam je razvoj igrača. Rezultat će sam stići kao plod predanog rada, ogromnog zalaganja i fudbalskog kvaliteta - naveo je Milijaš.

Kapiten omladinaca Crvene zvezde Aleksej Vukičević izjavio je da veruje u timski i individualni kvalitet ekipe.

- Videli smo u Nemačkoj da možemo da budemo ravnopravni sa Lajpcigom, pa čak i da ih nadigramo, iako to rezultat na kraju nije pokazao. Zaista nam je teško pao poraz, ali sada je prilika da dobrom partijom pokažemo da smo još uvek u igri i da imamo kvalitet za evropsko proleće. Imamo kvalitet, dobru ekipu, timsku hemiju, i siguran sam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Odlično treniramo, uigravamo se, i kao što rekoh, zaista ih dobro poznajemo, što će se i videti na utakmici - poručio je Vukičević.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Lajpciga biće odigrana sutra od 16 sati na stadionu Voždovca.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.