MITROVIĆ NOVIM GOLOM OSTAVIO RONALDA I AL NASR U PRAŠINI: Stojkoć primio tri gola za osam minuta! (VIDEO)
Mitrović nastavlja sjajne partije, Foto: EPA/STRINGER

sjajna partija

MITROVIĆ NOVIM GOLOM OSTAVIO RONALDA I AL NASR U PRAŠINI: Stojkoć primio tri gola za osam minuta! (VIDEO)

Mitrović je ovim pogotkom došao do devetog gola u prvenstvu

Objavljeno:

Fudbaleri Al Hilala su ostvarili važnu pobedu na gostovanju kod ekipe Al Fateh rezultatom 2:0 u dvanaestom kolu saudijske Pro lige.

Iznenađujuće, u šestom minutu meča, Aleksandar Mitrović je postigao gol, iako su lokalni mediji prethodno izveštavali o njegovoj povredi i sumnjali u njegovo učešće na terenu. Nije samo zaigrao, već je čak postigao svoj deveti gol u desetom meču tamošnjeg prvenstva, izvođenjem penala. Konačan rezultat 2:0 postavio je rezervista Al Davsari u 93. minutu.

Mitrović je proveo 94 minuta na terenu, dok je njegov saigrač iz reprezentacije, Sergej Milinković-Savić, takođe bio starter i odigrao 75 minuta.

Ovom pobedom, Al Hilal je povećao svoju prednost na vrhu tabele sa sedam bodova više od drugoplasiranog Al Nasra, koji tek treba da odigra svoj meč. U sledećem kolu, Al Hilal će dočekati Al Tavon. U drugoj utakmici, Al Tae i Al Feiha su odigrali nerešeno 3:3.

Gosti, koji su pod vođstvom srpskog trenera Vuka Rašovića, su poveli u 15. minutu preko Nvakamenea, ali je domaćin preokrenuo rezultat do poluvremena i vodio 3:1.

Golman Al Feiha, Vladimir Stojković, morao je tri puta vaditi loptu iz sopstvene mreže u rasponu od 21. do 29. minuta nakon golova Roka, Šamlana i Mense. Ipak, na kraju je i on imao razloga za zadovoljstvo jer je njegova ekipa uspela da izbori jedan bod golovima Onjekurua i Sakale.

Al Feiha sada ima 15 bodova i trenutno se nalazi na osmom mestu pred gostovanje kod Al Etifaka, dok Al Tae ima četiri boda manje i isto toliko pozicija zaostatka.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.